Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΗΝ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ.


Τα πας καλά μαζί της. Έχετε προχωρήσει τόσο τη σχέση σας, που επόμενο είναι να μη διστάζετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Πολύ καλώς θα κάνετε και, χωρίς να παριστάνω τον δεσπότη, σε βεβαιώνω πως έχετε εξασφαλισμένη την ευλογία του μεγαλοδύναμου.

Το να λέτε «τα περνάμε υπέροχα» είναι απλά μία κουβέντα, κι αν λέει κάτι, μήπως αυτό είναι πως έχουμε κατεβάσει ρολά. Δεν ψάχνουμε το παραπέρα. Λάθος. Πάντα υπάρχει το κάτι άλλο. Μία πρόταση, να βάλεις στο παιχνίδι και το μασάζ. Άλλο το χάδι, όπως και το φιλί, κι άλλο το ερεθιστικό άγγιγμα, το απαλό τρίψιμο, αυτό που λέμε ερωτικό μασάζ.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Μην πεις ότι είσαι άσχετος. Δεν χρειάζεσαι μαθήματα από ειδικό, ούτε σχετικές οδηγίες. Ξέχνα το «by the book». Η έμπνευση της στιγμής και ο αυτοσχεδιασμός αρκούν. Και τρελαίνουν το κορίτσι. To καυλωτικό μασάζ θα βοηθήσει να πιάσετε υψηλές αποδόσεις.
Σίγουρα αβαντάρουν το σμίξιμο ο χαμηλός, ο σχεδόν μηδενικός φωτισμός, η κατάλληλη μουσική και ο αρωματισμός στο χώρο. Και ένα αιθέριο έλαιο που θα απλώσεις στην παλάμη.
Ξέχνα τις συμβουλές των γκουρού, όσο κι αν αναγνωρίζουμε ότι η τέχνη της μάλαξης, του μασάζ είναι αρχαία και ευεργετική στο κορμί και στο μυαλό. Ξεκίνα από τα βασικά, γίνε αυτοδίδακτος.
Ζήτησέ της να ξαπλώσει μπρούμυτα, ολόγυμνη βέβαια. Αρχίζεις από τα πόδια και προσοχή μην της προκαλέσεις... γαργάλημα, τότε χαλάει το σκηνικό. Γι' αυτό χρειάζεται το λάδι, να γλυστράνε τα δάκτυλά σου και να είναι ζεστά.
Δεν βιάζεσαι! Ποτέ. Έχεις φθάσει τον πωπό της. Αντιλαμβάνεσαι ότι η περιοχή είναι διαφορετική, άρα τα ''πιασίματα'' πρέπει να 'ναι κατάλληλα, πιο ταιριαστά, τα προσπεράσματα ανάλογα με το σχήμα των γλουτών. Εσύ αποφασίζεις αν πιέσεις τις καμπύλες, αν χωθείς στη χαράδρα, αν επιστρέψεις στο ίδιο σημείο. Κάνεις παιχνίδι λαμβάνοντας υπ' όψιν τις αντιδράσεις της, το μουρμουρητό της, τις ανάσες της, πόσο χαλαρά έχει απλώσει το κορμί της.
Το ναρκοπέδιο η σπονδυλική στήλη. Το ανιχνεύεις με τα δάκτυλά σου κι εκείνη ανταποκρίνεται με βουβά «αχ», «ωχ»..., ο εγκέφαλός της έχει αρχίσει να πυροδοτείται. Όταν δουλέψεις την πλάτη, μέχρι τους ώμους και το σβέρκο, μετά την γυρίζεις ανάσκελα... Τα στήθη της σε περιμένουν, αισθάνονται ορφανά, ότι μέχρι τούτη τη στιγμή τα...αδίκησες, και περιμένουν τα μαγικά σου ακροδάκτυλα.. Προχωράς στη συνέχεια προς τα κάτω...
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...