Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο. Astrological predictions for August. Αστρολογικό ταρώ Αυγούστου και προβλέψεις. Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου

Προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια


Ο Αύγουστος που μόλις ξεκινάει θεωρείται μήνας ιδιαίτερα περίπλοκος και κάπως απαιτητικός για όλα τα ζώδια.  
Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, σε ανάδρομη κίνηση μέχρι τις 8, γεγονός που δημιουργεί θολό τοπίο στις καθημερινές σας επικοινωνίεςαλλά και εμπόδια στις συναλλαγές σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικής φύσης είτε οικονομικής. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η καχυποψία είναι έντονη και δεν πρέπει να την αφήσετε να σας στοιχειώνει αλλά να μείνετε αισιόδοξοι ώστε να καταφέρετε να αποφύγετε εντάσεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν και ανεπανόρθωτες ζημιές.
Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, η οποία πραγματοποιείται στις 2 του μήνα και πιο συγκεκριμένα στον Υδροχόο, θα τονώσει την δυναμικότητα σας, αλλά οι αρνητικές όψεις την εν λόγω ημέρα, ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, θα σας αποπροσανατολίσει από όσα θέλετε να κάνετε. Χρειάζεται προσοχή!
Από εκεί και μετά, το σκηνικό της καθημερινότητάς σας θα αλλάξει ουσιαστικά. Από τη μία ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία στον Λέοντα, θα σας κάνει μαχητικούς και δραστήριουςκαι με καλή διάθεση θα σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας σε όσα θέλετε να καταφέρετε, από την άλλη η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα φέρει απρόσμενα καλές εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα. Στις 23 του μήνα, που ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, η διάθεση σας για δημιουργία θα γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη. Καλλιτεχνικά θέματα ευνοούνται, αλλά αποστασιοποιηθείτε από κακεντρεχή σχόλια και κουτσομπολίστικα ‘’πηγαδάκια’’, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας σας.
Ο μήνας θα κλείσει με μία δεύτερη Πανσέληνο, αυτήν την φορά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 31, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και επιρρεπείς σε εξωτερικούς παράγοντες. Μείνετε μακριά από συναισθηματικές εντάσεις και προτιμήστε να περάσετε το χρόνο σας εποικοδομητικά, κάνοντας την απαραίτητη εσωτερική σας ανασκόπηση για το φθινόπωρο που ξημερώνει…

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου