Τρομερό αν ισχύει. Συνεπιβάτες στο ταχύπλοο που σκότωσε την 5χρονη και 2 ακόμα άτομα ήταν δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ; Δείτε ποιοι! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΨΕΥΔΕΙ.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΠΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ 77ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΟΤΙ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΒΡΩΜΑΝΕ".


ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΤΑΘΜΙΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΨΕΥΔΕΙ.
«Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. «Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα. Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα.  Η τραγωδία  όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες» ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.  Lauren O'sullivan - Βραδινές απορίες.

Γιατι δεν έμεινε το σκαφος να βοηθήσει;
Γιατι έφυγε και πηγε σε μια ερημική παραλια;
Γιατι μετα απο ωρα τηλεφώνησε ο "χειριστής" και ηρθε το... λιμενικό και τον πηρε;
Γιατι δεν συνελήφθησαν και οι αλλοι δυο στο σκαφος;
Επισης γιατι ο Δριτσας ενημερώθηκε αμεσως και πηγε με ελικόπτερο;
Ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους;
Στην Αίγινα ολοι ήξεραν οτι η παρεα του Λυκουρέζου ηταν Σταθάκης, Φλαμπουραρης.
Αυτα.

Παρακάτω στα link όλο το σημαντικό θέμα>>>>>>>

Κάτι περίεργο έχει σημειωθεί εδώ και λίγη ώρα. Η σελίδα στο facebook  του χρήστη ο οποίος έγραψε  νωρίτερα ότι έκαναν παρέα στην Αίγινα με τον Θ. Λυκουρέζο οι υπουργοί Σταθάκης και Φλαμπουράρης έχει πέσει, είναι εκτός λειτουργίας.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΡΙΞΑΝΕ τη σελίδα που έγραψε για τους δύο ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ υπουργούς στην Αίγινα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...