Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΤΣΙΠΡΑ, και «Αεροδρομιόσημο» 18 ευρώ σε κάθε εισιτήριο για την Fraport ρε ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟ!

Ειδικό «παράβολο» ύψους 13 ευρώ για αρχή που θα φτάσει τα 18 ευρώ στα επόμενα 4 χρόνια, θα πληρώνουν οι επιβάτες των αεροπλάνων μέσω των αεροπορικών τους εισιτηρίων που θα μετακινούνται από και προς τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, τα οποία λειτουργεί η γερμανική Fraport

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   
Σύμφωνα με τα Νέα, αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και Οικονομικών, Ευκλείδη Τσκαλώτου, η οποία εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα και καθορίζει τη διαδικασία χρέωσης, είσπραξης, διαχείρισης, ελέγχου-παρακολούθησης και ρύθμισης όλων των τεχνικών θεμάτων για τα νέα τέλη των αεροδρομίων. Το... αεροδρομιόσημο θα ισχύσει από τις αρχές του 2017
Πρόκειται για απόφαση που προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.
Σύμφωνα με αυτή, το τέλος των 13 ευρώ ανά αναχωρούντα επιβάτη θα μπορεί να διατηρηθεί στο συγκεκριμένο ύψος για διάστημα περίπου τεσσάρων χρόνων, κατά το οποίο η κοινοπραξία της Fraport καλείται να υλοποιήσει συνολικές επενδύσεις 330 εκατ. ευρώ και στα 14 αεροδρόμια.
Στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των επενδύσεων, το αεροδρομιόσημο των περιφερειακών αεροδρομίων προβλέπεται να φτάσει ακόμα και τα 18 ευρώ.
via ekdosi.com All rights reserved by 

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΥΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 13 ΜΕΧΡΙ 18 ΕΥΡΩ ΚΑΠΕΛΟ. 

ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΣΤΟ ekdosi.com ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. 

ΦΑΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...