Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΜΕΣΩ... INTERNET.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΠΑΡΤΥ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΠΟΥ... ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΣΕΞ


Ο κανονικός, ο παλιός άνδρας, εκείνος μιας άλλης εποχής, την έπεφτε στα ίσα στην γκόμενα που έβαζε στο μάτι. Της κολλούσε, που λέμε. Την φλέρταρε, να το πούμε... ελληνικά. Μιλάμε για την κατηγορία τσάμπιονς, αυτών που έχουν αυτοπεποίθηση, σιγουριά ότι θα κτυπήσουν το κορίτσι, θα το “ρίξουν”. Και παίζουν με λόγια σταράτα.
-Μ' αρέσεις, Σούλα. Σε σκέπτομαι συνέχεια. Σε θέλω όσο τίποτα άλλο, Σούλα.
Στα ίσα, όχι τσιριτζάντουλες. Λακωνικά. Το κορίτσι έχει απέναντί της τον γνήσιο αρσενικό. Και συγκινούνταν που ένα αγόρι χωρίς να κάνει κύκλους και παράκυκλους της ξηγιότανε τόσο αληθινά, τόσο θερμά.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Πάνε αυτά. Έχουν τελειώσει. Σήμερα, στην καθημερινότητά μας έχει πάει περίπατο η γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο άνδρα και γυναίκας. Από την άλλη παίζει μπάλα ορμητικά και πολιορκητικά το internet και η αναζήτηση συντρόφου γίνεται μέσα από τους δρόμους της λεγόμενης κοινωνικής διχτύωσης. Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι εντυπωσιακά. Αποκαλυπτικά.
«Πάρτυ γνωριμίας» σε ειδικούς χώρους, όχι σε σπίτια, καμία σχέση με τα πάρτυ στις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες, η ευκαιρία της πιτσιρικαρίας του '50 και του '60 να χορέψει μπλούζ με τη φωνή του Πωλ Άνκα και του Νηλ Σεντάκα.
Σήμερα από τα «πάρτυ γνωριμίας», όχι σε σπίτια φιλικά, της γειτονιάς, αλλά σε περιβάλλον άγνωστο, το 9% των σχέσεων που ξεκινούν καταλήγει σε γάμο. Και το 25% των γνωριμιών σε μακροχρόνιο δεσμό. Αυτά σύμφωνα με την έρευνα στην Ελλάδα. Και κάτι άλλο. Σε μεγάλο ποσοστό τα “ζευγάρια” που δεν είχαν μέλλον, κράτησαν σε φιλικό επίπεδο την ιντερνετική τους γνωριμία τους.
Η δουλειά ξεκίνησε από την Αυστραλία και συστηματοποιήθηκε στις μεγάλες πόλεις του Καναδά. Αγόρια και κορίτσια μέχρι 30 χρονών σε μια μισοσκότεινη αίθουσα κι ένα νούμερο καρφιτσωμένο στη μπλούζα τους, σε μια άλλη διαδικασία τύπου «Ραντεβού στα τυφλά» στέλνουν με το κινητό ένα τηλεγραφημένο μήνυμα «Ποια είμαι, τι θέλω, τι μ' 
αρέσει».

Είπαμε. Το ζωντανό φλερτ έχει πάει περίπατο, μετά το προξενείο της παλάς εποχής. Άλλη γοητεία έχει το νέο κόλπο. Ο Νο326 π.χ. δέχεται το μήνυμα της Νο47 και της Νο294. Η ανταλλαγή των μηνυμάτων στο πάρτυ γνωριμίας «παίζει» σε γιγαντοθόνη. Οι νέοι σήμερα ψάχνονται να τη βρουν σεξουαλικά, να γαμήσουν, να γαμηθούν λες και είναι παίκτες σε πριβέ, όχι τηλεοπτικό reality.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...