Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα. Έχουν και εκπτώσεις.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα, στο πλαίσιο της προαιρετικής τους λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη Κυριακή της περιόδου των εκπτώσεων (οι οποίες ξεκίνησαν στις 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου) τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν κανονικά βάσει του νόμου 4177/2013.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα μεγάλα εμπορικά θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Πάντως, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (OIYE) έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο.
«Καλούμε τα σωματεία μας, τους εργαζόμενους, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, να συμμετάσχουν στην απεργία, δίνοντας δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, ότι η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, ούτε αναγκαία είναι, ούτε ωφέλιμη για τους καταναλωτές, που τόσο μεγάλος λόγος γίνεται» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ομοσπονδία.
via ekdosi.com All rights reserved by 

"ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ" ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΨΕΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...