Τουρκάλα που ζει στην Κωνσταντινούπολη μας λέει την αλήθεια για τον "πραξικόπημα" Ερντογάν.


Το ανησυχητικό status update Τουρκάλας που ζει στην Κωνσταντινούπολη μας λέει την αλήθεια για τον "πραξικόπημα" Ερντογάν.

1. Είναι πλέον απόλυτος δικτάτορας 

2. Τα τζαμιά και η θρησκεία χρησιμοποιήθηκαν ευρύτατα για την αντεπίθεση εναντίον της απόπειρας πραξικοπήματος.   

3. Άλλη μια προσπάθεια του στρατού να επέμβει στην Τουρκία.   

4. Τι θα γίνει όμως με τις θρησκευτικών κινήτρων προσπάθειες δικτατορίας; Ένας στρατιώτης αποκεφαλίστηκε χτες στη Γέφυρα του Βοσπόρου, με τον τρόπο του ISIS , από τους υποστηρικτές του (Ερντογάν).   

5. Αυτός κι οι υποστηρικτές του ετοιμάζονται από χτες για ένα μεγάλο σόου ψευτοδημοκρατίας. Παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σαν προφήτες της δημοκρατίας, κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Η δημοκρατία θα είναι μια λέξη που θα χρησιμοποιούν άνθρωποι που έχουν τα ίδια μυαλά με τον ISIS.  

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   6. Η απόπειρα πραξικοπήματος θα ανοίξει το δρόμο για το θάνατο της Τουρκικής δημοκρατίας και του κοσμικού κράτους.   7. Από εδώ και πέρα η Τουρκία θα βιώσει ένα πλήρως αυταρχικό Ισλαμικό καθεστώς.   

8. Ας είμαστε έτοιμοι για μακελειά εναντίον Κούρδων, Αλεβί, όσων υποστηρίζουν την εκκοσμίκευση, Αριστεριστών, και Δυτικών.   

9. Η Τουρκία πολύ σύντομα θα έχει απόλυτη Μοναρχία.   

10. Η Τουρκία θα εισβάλει στη Συρία.   

11. Εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που δουλεύουν στο δικαστικό σύστημα θα εκτοπιστούν για να υπάρξει απόλυτος έλεγχος της δικαστικής εξουσίας.   

12. Το ίδιο και στη Βουλή.   

13. Ένα ευρύ κυνήγι μαγισσών θα λάβει χώρα εναντίον όλων των αντιπάλων του, μέλη των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα φυλακιστούν.   

14. Κάθε πράξη αντίστασης ή διαμαρτυρίας θα σταματήσει με αιματοκύλισμα από την αστυνομία αλλά και απλούς ανθρώπους, υποστηρικτές του Ερντογάν. Ήδη συμβαίνει.   

15. Κάθε απλός πολίτης θα λογοκρίνεται, και εξαιτίας μηνυμάτων σαν και αυτό, απλοί πολίτες θα φυλακίζονται ή θα σκοτώνονται.   

16. Η Τουρκία δεν είναι μια απλή χώρα. Η εδώ κατάσταση θα έχει επιπτώσεις και στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο (μεταναστευτικό - προσφυγικό, τρομοκρατία κτλ)   

17. Η ζωή στην Τουρκία είναι μια κόλαση για τους δημοκρατικούς πολίτες σαν εμάς. Όλοι προσπαθούν να μας καταστρέψουν.   

18. Δεχόμαστε SMS από το κράτος και τα Τζαμιά με μεγάφωνα μας καλούν να βγούμε στο δρόμο να διαμαρτυρηθούμε. Μοιάζει τόσο παράλογο, σαν σενάριο. Δες ποιος ωφελείται και θα δεις τον δολοφόνο...   


19. Ο θεός να καταραστεί τους στρατιωτικούς και ισλαμικούς δικτάτορες και να μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε την κοσμική δημοκρατία στη χώρα μας ξανά.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...