"Απλά γαμιέστε και κακό ψόφο."

 Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι 2 τόνοι ηρωίνης στο Noor 1 ταξίδεψαν μόνοι τους τελικά
 Σατυρικά  tweets για το ένοχο Noor 1 και το αθώο πλήρωμά του.
Μακράν κορυφαία tweet:

  • “για τη λήψη της απόφαση η πρόεδρος του δικαστηρίου έλαβε σοβαρά υπ’όψιν το πόσο ωραία είναι η ζωή”
  • "Τελικά κάτι ξέρει ο Ερντογάν και ξηλώνει του δικαστικούς. Σου λέει αυτοί σε λίγο θα μου πουν ότι τα πλοία μεταφέρουν ηρωίνη μόνα τους"Πολύ συγκινήθηκα με τους 2 τόνους ηρωίνης που ταξίδευαν ασυνόδευτοι με το . Έτσι ταξίδευα κι εγώ μικρός, με το ΚΤΕΛ για το χωριό


Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο το  να φόρτωνε κα ξεφόρτωνε μόνο του την ηρωίνη. Στοιχειωμένο κι έτσι.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Εγώ περισσότερο νοιάζομαι για την ορφανή ηρωίνη. Πως θα μεγαλώσει χωρίς μαμά και μπαμπά; 

Ελληνική δικαιοσύνη είσαι πρέζα 

για τη λήψη της απόφαση η πρόεδρος του δικαστηρίου έλαβε σοβαρά υπ'όψιν το πόσο ωραία είναι η ζωή 

Τ  γυρίζει στους ωκεανούς αφού ξεφόρτωσε μόνο του μαγική σκόνη.Όσοι είδαν τ καταραμμένο πλοίο πέθαναν περίεργα


Πρωτοφανές! Ευφυής ηρωίνη μίσθωσε πλοίο κι έφθασε στην Ελλάδα. 

Τελικά κάτι ξέρει ο Ερντογάν και ξηλώνει του δικαστικούς. Σου λέει αυτοί σε λίγο θα μου πουν ότι τα πλοία μεταφέρουν ηρωίνη μόνα τους.

μάλλον τους 2.1 τόνους ηρωίνης τους έφεραν εξωγήινα καλαμάρια ή ο Κάπτεν Χουκ ή τα Πόκεμον ή απλά γαμιέστε και κακό ψόφο

Και τα ταξιδάκια του έκανε.
Και τους τόνους του μετέφερε.
Και τις αθωωτικές του πήρε.
ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Προσέλκυση επενδυτών αποτελεί η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για το 
Ελκυστική η Ελλάδα για ναρκέμπορους
######################################
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι 2 τόνοι ηρωίνης στο Noor 1 ταξίδεψαν μόνοι τους τελικά
Μόνη της φαίνεται να αποφάσισε να έρθει η ηρωίνη του Noor 1 από τα Αραβικά Εμιράτα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη σχετική δικαστική απόφαση. Eνάμιση χρόνο (και κάμποσους τυχαίους θανάτους) αργότερα, έρχεται προς το τέλος της η εκδίκαση της υπόθεσης Noor1.

Aθώους κήρυξε το δικαστήριο τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους στη δίκη του Noor One καταλήγοντας εν ολίγοις στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική οργάνωση χωρίς αρχηγό και με μόλις τέσσερα μέλη.
Ο Αιμίλιος Κοτσώνης κρίθηκε ένοχος για απλή συνέργεια στη διαμετακόμιση ναρκωτικών, όπως και οι Παναγιώτης Φάρος και Βασίλειος Κουρούβανης. Από τους Έλληνες ένοχοι για την οργάνωση κρίθηκαν οι Γεράσιμος Γιανουσάκης και Γιώργος Μπουρδούβαλης ως απλά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Από τους υπόλοιπους ένοχοι κρίθηκαν τρεις τουρκικής καταγωγής κρατούμενοι που συσκεύαζαν τα ναρκωτικά στις αποθηκές στο Κορωπί. Αθώοι κρίθηκαν ο πλοιοκτήτης και όλο το πλήρωμα.
Η απόφαση του δικαστηρίου απέχει πολύ από την πρόταση της εισγγελέως, Μαρίας Τρουπή, η οποία συγκεκριμένα, είχε ζητήσει την ενοχή των 26 κατηγορουμένων, για έξι εκ των οποίων τόνισε ότι είχαν συστήσει «διεθνούς εμβέλειας εγκληματική οργάνωση, η οποία είχε κέρδος πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ».
Σύμφωνα με την espresso παρατηρήθηκαν πρωτοφανείς καταστάσεις σήμερα το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά όπου αναμενόταν η απόφαση για το ναρκόπλοιο Noor 1, καθώς δεν επιτρεπόταν η είσοδος στους δημοσιογράφους για 20 λεπτά.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Με απλά λόγια η δικαιοσύνη στην Ελλάδα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την σιαμαία σχέση της με την διαφθορά και την διαπλοκή που διέλυσαν την χώρα. Ένα από τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας που κατατρώει τις σάρκες της Ελλάδας είναι και η δικαιοσύνη. 

Η δικαιοσύνη ήταν, είναι και θα είναι η αιτία που η Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων έβγαζε τα μάτια των ικανών και καταβρόχθιζε τα κόπρανα των μη-ικανών.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν,επίσης, ότι η Συριζανέλ φασιστερά είναι η χειρότερη μορφή δεξιάς που είδε ετούτος ο τόπος από το 1821 και μετά.

Η γιγάντωση του κομματικού κράτους και η νομιμοποίηση του παρακράτους είναι κύριο μέλημα του ανεκδιήγητου Τσίπρα και της φασιστερής σαπιοπαρέας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...