ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ... Με τα "μούτρα" στο μέλι έχει πέσει ο Τσίπρας.

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΔΕΙΤΕ...

Ειδική τροπολογία για να ταξιδέψει ο Τσίπρας στην Πάρο με 54 συνοδούς

ή με άλλα λόγια... "Χλιδάτο τριήμερο στν Πάρο για τον Στάλιν της Ελλάδας και της κωστουδίας του πληρωμένο από τον εσένα μαλάκα, που πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, φορολογία και δεν πας διακοπές για να είσαι καλός (μαλάκας) πολίτης.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια τροπολογία που κατατέθηκε σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών, αίροντας, ουσιαστικά τους περιορισμούς στις δαπάνες που κάλυπτε το Δημόσιο για τα συγκεκριμένα πρόσωπα!
Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Κουτσούκου, ο οποίος είπε κατά τη συζήτηση της επίμαχης τροπολογίας: «Δεν είναι ότι δεν σέβεται τα Κόμματα, αλλά δεν σέβεται το ίδιο το Κοινοβούλιο, διότι αυτό που έγινε προ ολίγου, δηλαδή να κατατεθεί μία τροπολογία στις 15.10΄η ώρα για το προσωπικό που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας και τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν, είναι εντελώς απαράδεκτο. Υπάρχει κανένα επείγον ταξίδι και πρέπει να γίνει απόψε;»
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   «Λεφτά για την κυβερνητική νομενκλατούρα υπάρχουν», σχολίασε σε έντονο ύφος Το Ποτάμι, και σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει: «Σε καιρούς της πιο άγριας φορολογικής αφαίμαξης οι κυβερνώντες αντί να προχωρήσουν σε περικοπές στις δαπάνες τους, με τροπολογία αποφασίζουν: “Τα μέλη της αποστολής που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών στο εξωτερικό, διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με το πρόσωπο που συνοδεύουν. Τα εν λόγω έξοδα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του αρμόδιου φορέα του Δημοσίου”.
Πεντάστερα ξενοδοχεία για όλους δηλαδή. Εις υγείαν των φορολογουμένων! Ως αντιστάθμισμα βέβαια ανακοίνωσαν σήμερα επίδομα σίτισης και δωρεάν μετακινήσεις για τους ανέργους! Και έτσι θα τα έχουν καλά και με το αριστερό μέρος της συνείδησης τους».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία κατατέθηκε και ψηφίστηκε με την αιτιολογία του... επείγοντος προκειμένου να καλυφθεί και η επικείμενη κυβερνητική αποστολή στην Πάρο, την Παρασκευή, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν στελέχη της αντιπολίτευσης στη συγκεκριμένη αποστολή θα μετέχουν συνολικά 54 άτομα! Ο αριθμός αυτός είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός αν λάβει κανείς υπόψη ότι σκοπός του ταξιδιού είναι τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού.
Ουσιαστικά με αυτήν την τροπολογία αίρεται το πλαφόν στην κάλυψη των εξόδων για τους συνοδούς στα πρωθυπουργικά ταξίδια.  Έτσι, σύμφωνα με την τροπολογία οι συνοδοί ασφαλείας, καθώς και οι συνοδοί των πολιτικών προσώπων  διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με το πρόσωπο που θα συνοδεύουν. Ομοίως και τα μέλη της αποστολής και τα εν λόγω έξοδα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό του αρμόδιου φορέα δημοσίου. Στο αιτιολογικό της κατάθεσης της ρύθμισης πάντως, αναφέρεται ότι απαιτείται η τροπολογία «προκειμένου να διευκολυνθεί το κυβερνητικό  έργο, λόγω της ανάγκης συνολικής παρουσίας και εκπροσώπησης της χώρας».
Με την τροπολογία πάντως, τίθεται πλαφόν 60 ατόμων στις κυβερνητικές αποστολές είτε υπό τον πρωθυπουργό, είτε υπό τους υπουργούς 'Αμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών.
Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και στα socialmediaμε το hashtag #kinima_twn_54 να γίνονται trend.
via ekdosi.com All rights reserved by 

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ. 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΔΙΠΟΛΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ".
ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΚΩΘΩΝΙ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΙΖΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΟΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΦΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...