Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΚΡΥΦΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΝΟΪΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΠΛΑΣΤΟΥΣ" ΡΥΘΜΙΣΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.

Ρυθμίσεις για τα παράνομα-παράτυπα απολυτήρια

Υστερα από ψήφιση της διάταξης θα εκδοθεί υπουργική απόφαση η οποία θα καθορίζει τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των πτυχιακών εξετάσεων.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Διάταξη, η οποία   διευρύνει το χρονικό διάστημα εφαρμογής του νόμου “Γιαννάκου” (καταργείται ο χρονικός περιορισμός 2004-8), ύστερα από σχετική πρόταση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, κατατέθηκε  σήμερα από τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη, προς ψήφιση, στη Βουλή στο   Σχέδιο Νόμου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και άλλες διατάξεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ
Ύστερα από ψήφιση της διάταξης θα εκδοθεί υπουργική απόφαση η οποία θα καθορίζει τις λεπτομέρειες  για τη διεξαγωγή των πτυχιακών εξετάσεων.
Για τους κατόχους αυτών των τίτλων σπουδών, όλων των κατηγοριών παράτυπων και παράνομων, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θα θέσει σε εφαρμογή το νόμο “Γιαννάκου”,  (σ.σ. δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα) να κληθούν δηλαδή να δώσουν ειδικές εξετάσεις, προκειμένου να λάβουν   νόμιμο τίτλο σπουδών.
Ο νόμος “Γιαννάκου” ορίζει (σ.σ. με την παραπάνω διάταξη καταργείται ο χρονικός περιορισμός 2004-8) ότι:
1. Τα πτυχία των σχολικών ετών 2004−2005, 2005−2006, 2006−2007 και 2007−2008 των μαθητών Α ́ Κύκλου και Β ́ Κύκλου των ιδιωτικών Τεχνικών – Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.), στα οποία έχουν επιβληθεί ή θα επιβληθούν οι πειθαρχικές κυρώσεις της αναστολής της άδειας λειτουργίας ή της άρσης της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ή τουλάχιστον χρηματικού προστίμου ή ποινικές κυρώσεις στους ιδιοκτήτες ή στους διευθυντές ή στο διδακτικό προσωπικό τους για παραβάσεις σχετικές με τους όρους και τις υποχρεώσεις λειτουργίας της ιδιωτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και ιδίως γι’ αυτές που αφορούν στην παράνομη μη λειτουργία του σχολείου, στη μη τήρηση του ωρολογίου και αναλυτικού προγράμματος, στη μη τήρηση και στη μη συμπλήρωση των επίσημων βιβλίων και στη μη πρόσληψη εκ− παιδευτικού προσωπικού, χορηγούνται κατόπιν ειδικών πτυχιακών εξετάσεων, οι οποίες θα διενεργούνται γι’ αυτόν το σκοπό. Για την απονομή των πτυχίων λαμβάνονται υπόψη μόνο οι βαθμοί των γραπτών πτυχιακών εξετάσεων.
2. Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίζονται ο τρόπος διεξαγωγής και η διαδικασία των πτυχιακών εξετάσεων της προηγούμενης παραγράφου. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίζεται η αμοιβή των καθηγητών και των λοιπών μελών των εξεταστικών επιτροπών.
esos via ekdosi.com All rights reserved by 

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ. ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ" ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΟΜΙΜΟΟΟΟΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...