ΟΓΑ. Τι θα γίνει με αυτούς που δεν πήραν τα οικογενειακά επιδόματα. Τι μπορούν να κάνουν για να τα πάρουν;


Αποτέλεσμα εικόνας για απογνωση 

Δύο κατηγορίες πολιτών δεν πήραν τα οικογενειακά επιδόματα.

Τι μπορούν να κάνουν για να τα πάρουν;Η πρώτη κατηγορία πολιτών που δεν πήραν τα οικογενειακά επιδόματα είναι όσοι δεν έχουν υποβάλει Α21 μέχρι 26/06/2016. Αυτοί αφού κάνουν την φορολογική δήλωση (Ε1) και το Α21, θα πάρουν την 2η δόση μαζί με την 1η μισή δόση και μαζί με την 3η δόση από τα Οικογενειακά και Πολυτεκνικά επιδόματα Τέκνων μετά τις 20 Σεπτεμβρίου με πιο πιθανή ημερομηνία την 20 Οκτωβρίου.

Η δεύτερη κατηγορία πολιτών που δεν πήραν τα οικογενειακά επιδόματα είναι όσοι ενώ είχαν κάνει το Α21 μέχρι την προθεσμία στις 26/06/2016, σε δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε θα τους ζητηθεί μέσα από την ειδική εφαρμογή του ΟΓΑ που θα βρείτε πατώντας κλικ παρακάτω,   
εδώ η εφαρμογή "Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων"

να καταθέσουν συγκεκριμένα δικαιολογητικά στους κατά τόπους ΟΓΑ, ώστε η πληρωμή να γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών από τον ΟΓΑ. Πιθανώς για τέλος Αυγούστου η πληρωμή όσων στείλουν άμεσα τα δικαιολογητικά και όλα πάνε καλά στον έλεγχο του ΟΓΑ.

Συνεχή ενημέρωση επί του θέματος θα έχετε από το ekdosi.com

Τέλος, για ακόμα μία φορά οι κυβερνήσεις των μνημονίων δείχνουν την εχθρότητα τους, εναντίον των οικογενειών με πολλά παιδιά, μειώνοντας και άλλο το ήδη πενιχρό επίδομα πολυτέκνων. Τα 500 ευρώ τον χρόνο ανά παιδί που παίρνουν οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι μειώθηκε κατά τουλάχιστον 3,5%. Έγινε περίπου 480€ ανά παιδί. Περισσότερα εδώ.

via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...