Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Η ΔΕΗ άφησε χωρίς ρεύμα πολύτεκνη οικογένεια

Χωρίς ρεύμα άφησε η ΔΕΗ πολύτεκνη οικογένεια στο Κορωπί Αττικής, λόγω οφειλών. Εμπόδιο στην ενέργεια αυτή δεν στάθηκε ούτε το γεγονός ότι μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας είναι καρκινοπαθής.

Την ενέργεια της ΔΕΗ καταγγέλλει η ΚΟΒ Κορωπίου του ΚΚΕ και απαιτεί να δοθεί άμεσα λύση στο ζήτημα. «Η ΔΕΗ που μετρά κέρδη 85,6 εκ. ευρώ για το Α' τρίμηνο του 2016, κόβει το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με καρκινοπαθή στην πόλη του Κορωπίου. Είναι προκλητικοί! Δε λογαριάζουν τίποτα! Την ίδια ώρα που διαφημίζουν 15% μείωση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, την ίδια ώρα που οι βιομήχανοι όπως αυτοί της βιομηχανικής ζώνης του Κορωπίου ζητούν νέες μειώσεις στο ενεργειακό τους κόστος, την ίδια ώρα να κόβουν το ρεύμα σε μια ακόμα λαϊκή οικογένεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΟΒ.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Με ανακοίνωση - καταγγελία για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ενάντια στα λαϊκά νοικοκυριά, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, τονίζει ότι «αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι στον εξαντλημένο λαό από τη ληστρική πολιτική τους, όταν την ίδια ώρα παίρνουν μέτρα μείωσης της φορολογίας στο μεγάλο κεφάλαιο, όπως η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο για τις επιχειρήσεις».
Χαρακτηρίζει «τελευταίο δείγμα αυτής της κατάστασης»  τη διακοπή ρεύματος σε οικογένεια με καρκινοπαθή και διαβητικό, στο Κορωπί και απαιτεί:
- Διεύρυνση του μέτρου του κοινωνικού τιμολογίου, στην κάλυψη των αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
- Να μπουν στη ρύθμιση των 36 δόσεων όλα τα λαϊκά νοικοκυριά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
- Να αυξηθούν οι δόσεις και να κουρευτούν «φουσκωμένα» τιμολόγια πολύτεκνων, ανέργων και ευπαθών ομάδων.
- Να μην κόβεται το ρεύμα τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες.
- Να διαγραφεί το χρέος από τα τιμολόγια πολύτεκνων, ανέργων και ευπαθών ομάδων. Να μην επιτραπεί σε δικηγορικά γραφεία - εισπρακτικές εταιρείες να ενοχλούν τους οφειλέτες.
via ekdosi.com All rights reserved by 

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
Α ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...