Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Για φίλημα! Τα καυτά σημεία για ένα φιλί.

Τα καυτά σημεία για ένα φιλί 

Οι ερωτικές σας περιπτύξεις δεν είναι ανάγκη να περιορίζονται στο καθιερωμένο φιλί στα χείλη. Δες ποια άλλα σημεία του κορμί σου είναι… για φίλημα!

Κοιλιά
Το δέρμα στην περιοχή είναι τόσο λεπτό με αποτέλεσμα κάθε άγγιγμα να τον διεγείρει. Δώσε στον σύντροφο σου μικρά, γρήγορα φιλιά, ξεκινώντας από την περιοχή πάνω από τον ομφαλό του και προχωρώντας σταδιακά προς τα κάτω. Φρόντισε να σταματήσεις λίγο πριν φτάσεις στα γεννητικά του όργανα. Ο λόγος; Η αναμονή για το επόμενο φιλί, αυξάνει τόσο την ερωτική του επιθυμία όσο και την απόλαυση που νιώθει.


Αυτιά
Η περιοχή πίσω από τα αυτιά αποτελεί μία αρκετά παραμελημένη ερωτογενής ζώνη. Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σου, ξεκίνησε να φιλάς το απαλό δέρμα της περιοχής, προχωρώντας σιγά προς τον λοβό του αυτιού. Για να αυξήσεις την ερωτική διάθεση, ψιθύρισε κάτι στο αυτί του συντρόφου σου.

Λαιμός
Φίλα τον αγαπημένο σου απαλά στο λαιμό. Ο λαιμός αποτελεί μία από τις πιο ευαίσθητες και ερωτογενείς ζώνες του σώματος. «Εξερευνώντας» την περιοχή, αυξάνεις τόσο την ερωτική επιθυμία όσο και την ερωτική διέγερση, ενώ, το σεξ γίνεται ακόμα πιο αισθησιακό.

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   

Χέρια
Τα δάχτυλα είναι γεμάτα με νευρικές απολήξεις, πράγμα που τα κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητα στο άγγιγμα. Άρχισε φιλώντας τα δάχτυλα του συντρόφου σου και ζήτα από εκείνον να κάνει το ίδιο σε εσένα. Στη συνέχεια, φίλα την περιοχή κοντά τον καρπό του. Με αυτό τον τρόπο, η ερωτική σου απόλαυση θα φτάσει στα ύψη.

Πηγή:allyou 
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...