Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Μαμά;


Είναι ωραία εδώ μαμά. Βρήκα και φίλους μου εδώ. Θα περάσουμε πολύ ωραία σήμερα. Τι είναι αυτό το φορτηγό; Έχει παγωτά μαμά; Θα μου πάρεις παγωτό; Μαμά δεν έχεις λεφτά; Γι' αυτό φεύγουμε μαμά; Μαμά, γιατί τρέχουμε; Γιατί να κλείσω τα μάτια μου; Δεν μπορώ να τρέξω με κλειστά μάτια. Μαμά, είναι παιχνίδι; Παίζουμε κυνηγητό μαμά; Το έχω δει στην τηλεόραση ξανά αυτό το παιχνίδι. Πότε θα πέσουμε κάτω μαμά. Πρέπει να κρυφτούμε; Μαμά, γιατί δεν μου μιλάς; Έκανα κάτι κακό;   Μην κλαις μανούλα θα νικήσουμε. 

Αν ήμουν πιο μεγάλος θα σε έπαιρνα αγκαλιά και θα έτρεχα πάρα πολύ γρήγορα. Θα νικούσαμε μανούλα. Γιατί έχει κάτω αίματα μανούλα; Ποιος φταίει; Δεν μου αρέσει άλλο αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλω να το ξαναπαίξω. 

Δεν θέλω να το ξαναδώ στην τηλεόραση. Φοβάμαι μανούλα. Αν ήταν εδώ ο μπαμπάς θα μας είχε πάρει μακριά.

Χαζό παιχνίδι βρήκαμε να παίξουμε. Και πως θα ξέρουμε αν κερδίσαμε μανούλα; Μαμά μου σε κρατάω. Μην κλαις, δεν φεύγω. 
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   

Σ'αγαπάω μανούλα.   

Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις. Ποιος μπορεί να δώσει μια απάντηση σε κάθε παιδί αυτού του κόσμου; Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από αυτά τα παιδιά; Από τα παιδιά που φοβούνται, που κλαίνε, που δεν κοιμούνται ήσυχα, που δεν ονειρεύονται, που χάνουν τους γονείς τους, που πεθαίνουν; Ποιος; Πότε θα σταματήσει όλο αυτό; Θέλω μια απάντηση, μια εξήγηση. Κάτι λογικό.
Από την αναγνώστρια της Lifoland Κ.Ε. via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...