Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Φρίκη χωρίς τέλος. Ζώα αποκεφάλισαν ένα 12χρονο παιδί και πανηγύριζαν κρατώντας το κεφάλι του

 

Παγκόσμια οργή για τον αποκεφαλισμού παιδιού από Ισλαμιστές αντάρτες

Βίντεο που εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο φέρεται να δείχνει πέντε αντάρτες στη Συρία να προπηλακίζουν και τελικά να αποκεφαλίζουν ένα αγόρι περίπου δέκα ετών, το οποίο κατηγορούν ότι είναι παλαιστίνιος φιλοκυβερνητικός μαχητής.

Στο βιντεοσκοπημένο υλικό, του οποίου η ...

γνησιότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί, πέντε άνδρες ποζάρουν με το τρομαγμένο παιδί στην καρότσα φορτηγού. Ένας από τους άνδρες το αρπάζει από τα μαλλιά και τελικά του κόβει το κεφάλι. Κρατώντας το πανηγυρίζει φωνάζοντας "Αλαχού ακμπάρ".
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο Χανταράτ, βόρεια του Χαλεπίου, όπου βρίσκεται ανεπίσημος παλαιστινιακός καταυλισμός.

Οι άνδρες στο βίντεο υποστηρίζουν ότι το αγόρι είναι μαχητής της Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ, μιας παλαιστινιακής οργάνωσης που πολεμά υπέρ της συριακής κυβέρνησης στην περιοχή του Χαλεπίου.

Κυβερνητικές δυνάμεις προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να καταλάβουν το Χανταράτ, στο πλαίσιο ευρύτερης επιχείρησης κατά την οποία καταστράφηκε ο τελευταίος δρόμος που οδηγεί έξω από το ανατολικό μισό του Χαλεπίου, ελεγχόμενο από τους αντάρτες.

Σύμφωνα με τον αντικυβερνητικό δικτυακό τόπο Enab Baladi, το αγόρι, το οποίο κατονομάζεται σε κοινωνικά μέσα ως Αμπντουλά Ίσσα, αιχμαλωτίστηκε από την τοπική οργάνωση Νουρ αλ-Ντιν αλ-Ζίνκι, η οποία έχει κατηγορηθεί από την Διεθνή Αμνηστία για απαγωγές και βασανισμούς.

Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου της οργάνωσης δήλωσε, σύμφωνα με το Enab Baladi, ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί, και αν υπάρχουν ένοχοι θα οδηγηθούν στο στρατοδικείο.

Όπως επισημαίνει το BBC, η οργάνωση Νουρ αλ-Ντιν αλ-Ζίνκι φέρεται να έχει λάβει στο παρελθόν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, το Κατάρ και τα αραβικά κράτη του Κόλπου.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...