Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

125km "Alien City" Discovered Under Gulf of California, UFO Sighting News. Εντόπισαν... εξωγήινη πόλη στις ακτές του Μεξικό!
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Εξωγήινη… πόλη εντόπισαν επίδοξοι «κυνηγοί» εξωγήινων στις ακτές του Μεξικού με τη βοήθεια δορυφόρου.
Όπως υποστηρίζουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας «ufosightingsdaily», η εξωγήινη πόλη βρίσκεται στον κόλπο της Καλιφόρνια και εκτείνεται σε μια έκταση 125 χιλιομέτρων, ενώ απέχει από τις ακτές του Μεξικού μόλις 24 μίλια.
 Μάλιστα, για του λόγου το αληθές ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους υλικό από τον δορυφόρο της Google Earth που δείχνει αρχικά μια απομακρυσμένη λήψη του κόλπου και στη συνέχεια επικεντρώνεται στο σημείο, δείχνοντας που θα μπορούσε να βρίσκεται η βάση της εξωγήινης πόλης.
Η αποκάλυψη, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να υποστηρίζουν ότι μοιάζει με κατασκευή, ενώ με άλλους να ζητούν περαιτέρω εξερεύνηση της περιοχής.
Παράλληλα, άλλοι ζητούν από το Discovery Channel, το Natural Geographic και το History Channel να προσεγγίσουν την περιοχή, προκειμένου να την ερευνήσουν και να αποκαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την πελώρια κατασκευή.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...