Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.


Η δεξιά του Μητσοτάκη και του Καραμανλή δεν πείθει.

Το ΠΑΣΟΚ... ποιο ΠΑΣΟΚ;


Ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς το 4% ολοταχώς. Κρατάει ακόμα το προφίλ του Τσίπρα, αλλά ως πότε.

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   
Το δίπολο αριστερά ή δεξιά δεν πείθει τον κόσμο. Από την μία ο ψεύτης Τσίπρας και από την άλλη ο Μητσοτάκης (είναι από μόνος ξεχωριστή κατηγορία διαπλοκής και παρακμής).
Με άδεια την τσέπη τα οπαδικού τύπου ιδεολογικά δίπολα πάνε περίπατο.
Οπότε υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για την δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα δώσει στον Έλληνα μια πραγματιστική εναλλακτική στο πολιτικό αδιέξοδο που υπάρχει.
Αυτό το κόμμα από την στιγμή που η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει στην ΕΕ δεν μπορεί να μην είναι ένα κόμμα φιλελευθέρων. Αυτό, γιατί η φύση της ΕΕ είναι καθαρά φιλελεύθερη.
Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν η κινηση του Σημίτη να φτιάξει ένα ευρωπαϊκό κόμμα φιλελευθέρων έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας.
Ονόματα πολιτικών που θα στελεχώσουν το νέο κόμμα ακούγονται πολλά. Βενιζέλος, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Χριστοδουλάκης, Αβραμόπουλος κ.α. Κατά βάση θα είναι όλα τα εκσυχρονιστικά σημιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όλα τα δεξιά στελέχη τύπου Αβραμόπουλου και Δήμα.

Θα μου πείτε τι έχει να κερδίσει από το νέο κόμμα ο λαός;
Η απάντηση απλή: Απολύτως τίποτα.

Η οικονομική δουλεία που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα από το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη για τον λαό.

Ο Ελληνικός λαός θα είναι ένας φτωχός λαός. Κάτι σαν τις Νότιες πολιτείες των USA ένα πράγμα. Θα είμαστε ο τουριστικός προορισμός των ΕΕ. Μέχρι εκεί.

Σαΐνης Δ. Χρήστος via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...