Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ. Η ΑΕΚ δεν θα συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Δεν συμμετέχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει

anakoinosi-pae-aek-denlarge.jpg


Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι τάσσεται στο πλευρό των 12 ομάδων και πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν «καθαρίσει»
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   
Ξεκάθαρη ανακοίνωση μέσω της οποίας τάσσεται υπέρ των 12 ομάδων που προανήγγειλαν αποχή από το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν «καθαρίσει», εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ και υπογραμμίζει πως ούτε η ίδια θα "κατέβει" καθώς "δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετάσχουμε μόνο και μόνο για να ανακυκλώνουμε τη σημερινή κατάσταση της πλήρους αναξιοπιστίας και να αποτελούμε τους συμμετόχους, αλλά και συνένοχους της διαφθοράς..." . Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:   
Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την κίνηση των 12 ομάδων και εκτιμά ότι οι προτάσεις τους αποτελούν μονόδρομο για την καινούργια ημέρα, που πρέπει επιτέλους να ξημερώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιος μπορεί να πει «όχι» στο αυτονόητο;

Τα πολλά λόγια και η φλυαρία, που εξυπηρετούν τη στασιμότητα στο σημερινό βούρκο πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν. Εφτασε η ώρα των συγκεκριμένων αποφάσεων και αλλαγών σε όλα τα θεσμικά επίπεδα, τις οποίες ουδείς μπορεί, αλλά και νομιμοποιείται να κοντράρει και να αρνηθεί. Τις περιμένει από όλους εμάς το σύνολο των υγιών Ελλήνων φιλάθλων. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης, αλλά άμεση αναγκαιότητα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετάσχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να ανακυκλώνουμε τη σημερινή κατάσταση της πλήρους αναξιοπιστίας και να αποτελούμε τους συμμέτοχους αλλά και συνένοχους της διαφθοράς, που καταγγέλλεται πλέον από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από την ίδια την κοινωνία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει ταγμένη υπέρ του νέου ξεκινήματος, που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου να βγει από το σημερινό του κώμα και να προσελκύσει και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...