Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΕΧΕΙ «ΒΡΩΜΙΣΕΙ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Αυτό πράγματι είναι μπόμπα. Να έχει αποφασίσει να διακόψει την «ενασχόλησή» του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης. Βόμβα ατομική. Επειδή δεν είναι όποιος κι όποιος ο μεγαλομέτοχος. Έξι χρόνια στον Ολυμπιακό πήρε έξι πρωταθλήματα. Και «κατάφερε» να τον βρίζουν παναθηναϊκοί, αεκτζήδες, παοκτσήδες. Κι όχι μόνο.

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Κι αν συμβεί αυτό, όπως παρασυζητείται τις τελευταίες ημέρες στο λιμάνι, ποιος να είναι ο πραγματικός λόγος της «φυγής» Μαρινάκη από τον Ολυμπιακό; Το αποφάσισε ο ίδιος με ελεύθερη προσωπική βούληση. Τον υποχρέωσαν από την οικογένειά του. Εκτός οικογενείας. Τον απείλησαν. Τον εκβιάζουν.
Τι μπορεί να συμβαίνει αν πράγματι ισχύει αυτό που ακούς στο λιμάνι. Όχι στο πεζοδρόμιο. Όχι στα καφενεία, αλλά στα γραφεία εφοπλιστών. Ανθρώπων που άλλοι έχουν, άλλοι δεν έχουν σχέση με κάποια ΠΑΕ.
Δεν είναι δύσκολο μια «βρώμα», μια πληροφορία που δεν στέκει, να έχει «περάσει» στην πιάτσα. Κάποιος «εμπιστευτικά» να την... εκμυστηρεύθηκε και άρχισε η αθώα αναπαραγωγή της. Γεγονός είναι ότι παίζει δυνατά τούτες τις ημέρες στον Πειραιά η «είδηση» ότι ο εφοπλιστής αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Και το ΄χουν σίγουρο, όχι ότι ακόμα το σκέπτεται, ότι βρίσκεται σε δίλημμα.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...