Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

ΕΠΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΤΣΙΠΡΑ. Διώκεται εκπαιδευτικός στο Περιστέρι που υπερασπίστηκε την Δημοκρατία απέναντι στην Χούντα

Ποινική δίωξη έχει ασκηθεί ενάντια σε εκπαιδευτικό ο οποίος όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ , σε ώρα διδασκαλίας υπερασπίστηκε –ως όφειλε- το Δημοκρατικό πολίτευμα, απέναντι σε απόψεις που εξυμνούσαν το στρατιωτικοφασιστικό, χουντικό καθεστώς της περιόδου 1967 – 1974.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταδικάζει την πολιτικοσυνδικαλιστική δίωξη του συναδέλφου Δημήτρη Δημητούλη, του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Περιστερίου.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


"Ο συνάδελφος, σε ώρα διδασκαλίας υπερασπίστηκε –ως όφειλε- το Δημοκρατικό πολίτευμα, απέναντι σε απόψεις που εξυμνούσαν το στρατιωτικοφασιστικό, χουντικό καθεστώς της περιόδου 1967 – 1974. Απαιτούμε την παύση κάθε δίωξης  εναντίον του συναδέλφου." σημειώνει η ανακοίνωση'

alfavita via ekdosi.com All rights reserved by 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΕΠΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΤΣΙΠΡΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...