Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ...ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ


Εγώ ψοφάω να δω το αποτέλεσμα μιας άλλης έρευνας, που ακόμα δεν έχει γίνει. Μέχρι σήμερα τα τελευταία 30 χρόνια έχουν πλακώσει ένα σωρό, πανεπιστημιακές κι όχι, επιστημονικού τύπου έρευνες σχετικά με την απιστία. Πόσοι άνδρες απατούν την γυναίκα τους. Μετά από πόσα χρόνια και σε ποιο ποσοστό οι γυναίκες ξενοπηδιούνται. Σε ποιο βαθμό ο γάμος στα πέντε και στα 15 χρόνια π.χ. απομακρύνει σεξουαλικά τους δύο συντρόφους. Τέτοια σχετικά.

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Εγώ, λοιπόν, δίνω την ιδέα στην έρευνα που θα αποδείξει πανηγυρικά πόσο κορόιδο είναι ο άνδρας. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κατηγορία των συζύγων που δεν πιστεύουν ότι τους φοράει το κέρατο η συμβία τους. Να το πω χοντρά. Είναι Ο μαλάκας ο σύζυγος αν δεν φοβάται ότι η γυναίκα του πάει μ' άλλον. Ότι θεωρεί δεδομένο πως η δικηά του γυναίκα αποκλείεται να το έκανε, να το κάνει μ' άλλον.
Να το πω αλλοιώς. Πιάνω ένα στοιχείο της τελευταίας έρευνας. Το ότι μετά από 7 χρόνια γάμου κατά 64,5% η γυναίκα δοκιμάζει κι άλλο κρεββάτι. Έχει εραστή, συστηματικό κι όχι. Παράνομη σχέση ή, μια κι έξω.
Ρωτάω. Πόσοι σύζυγοι αυτού του 64% των γυναικών υποψιάζονται ότι η δική τους γυναίκα, η μάνα των παιδιών του, την έχει βρει, την βρίσκει σε μεμονωμένα κι όχι πηδήματα εκτός οικίας; Ούτε το 11%. Χαίρετε.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...