Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ!Φρέσκια δημοσκόπηση. Θριαμβευτικό ποσοστό εξασφαλίζει ο Τσίπρας, για όποιον ξέρει να «διαβάζει» τα γκάλοπ. Και έχει επαφή με την πραγματικότητα. Άσε τους άλλους να εντυπωσιάζονται για τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και Σύριζα, για την ακρίβεια 7,5 μονάδες προηγείται το κόμμα της αντιπολίτευσης. Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Δεν βάζεις στο λογαριασμό ότι ο Τσίπρας είναι δεύτερος, πίσω από τον Μητσοτάκη. Ούτε ποια θα είναι τελικά η διαφορά τους σε περίπτωση πρόωρων εκλογών. Αυτό που μετράς είναι ότι ο Σύριζα πιάνει 17,9% σήμερα και σίγουρα βρίσκεται πάνω από το 20%, αν λάβεις υπ' όψιν ότι σύμφωνα με το γκάλοπ ένα 20% δήλωσαν αναποφάσιστοι.
Τεράστιο ποσοστό το 20% plus τουλάχιστον ο Τσίπρας, που έχει ξεπατώσει τον Έλληνα στους φόρους, που είναι εντελώς άλλος, απόλυτα διαφορετικός σε σύγκριση με τον πολιτικό πριν τις εκλογές. Μόνον για ένα πράμα δείχνει συνέπεια και σταθερότητα στις απόψεις του, στις θέσεις του, ο πρωθυπουργός. Συνεχίζει να μη φοράει γραβάτα.
Φοβερό! Μόνον επειδή δεν φοράει γραβάτα ο γίγαντας ο ελληνικός λαός χαρίζει ένα 20% στον σύντροφο Αλέξη.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...