Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ;


Όπως και να έχει οι Έλληνες έχουν μια αδυναμία όταν βλέπουν ξανθιά στη μικρή οθόνη. Ιδιαίτερα όταν είναι Ελληνίδα. Οι καυτές ξανθιές της ελληνικής τηλεόρασης τρελαίνουν κάθε άνδρα... δεν πάει να είναι βαμμένο! Αν είναι ξανθό τους τρελαίνει...

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Στις παλιές δεκαετίες τα κοριτσάκια έβλεπαν και έπαιρναν παραδείγματα από τα περιοδικά. Μετά όμως ήρθε η ιδιωτική τηλεόραση – για την Ελλάδα μιλάμε πάντα – με τις παρουσιάστριες να δίνουν το στίγμα της εποχής. Η Κέλλυ Σακάκου, η Μακώ Γεωργιάδου, η Νάκυ Αγάθου μέχρι και η Αλέκα Μαβίλη έγιναν τα fashion icons για όλα τα κορίτσια της εποχής. Πολύ ξασμένο μαλλί, πολύ λακ, πολύ eyeliner… όλα πολύ. Ας μην παρελθοντολογώ όμως και με πείτε Ζάχο Χατζηφωτίου. κι ας έρθουμε στο σήμερα.
Τσουνάμι φίλε μου. Τόσα ξέκωλα μαζεμένα ούτε σε studio με κόκκινο φωτάκι δεν υπάρχουν. Και πολύ kitch αδελφάκι μου. Αμόρφωτες, ακαλαίσθητες, παιχνιδιάρες, με πολύ στενά ρούχα, πολλά τακούνια, τόνους κραγιόν και λιπ-γκλος και καφέ περίγραμμα γύρω απ’ τα χείλη. Στα μεγάλα κανάλια όμως τα πράγματα είναι πιο σικ και πιο αριστοκρατικά. Τις παρουσιάστριες τις ντύνουν μεγάλοι οίκοι βιοτεχνίας της μόδας, όπως ο οίκος «Σίσση», «Σούλα» και «Κακό συναπάντημα».
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...