Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Ιβάν Σαββίδης. Η αποκάλυψη στο πόσο ο καραγκιόζης κυριαρχεί στην Ελλάδα.

ΟΛΟΙ, όμως, ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ!Η περίπτωση Ιβάν Σαββίδη είναι ολότελα αποκαλυπτική στο πόσο ο καραγκιόζης κυριαρχεί στην Ελλάδα. Εννοώ ό,τι γράφω. Τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχός του είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Κι όμως, ουδείς τον θεωρεί αποτυχημένο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαστε της πλάκας. Τι άλλο;
Το πιο φοβερό. Δεν είναι μόνον ότι και με τον Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ήταν. Είναι και το άλλο. Ο Ρώσος ομογενής ανοίγει το στόμα του και λέει κουταμάρες. Κι όμως! Όλοι τον παίρνουν στα σοβαρά. Τι σημαίνει αυτό; Είπαμε. Δεν είπαμε; Είμαστε κοινωνία της πλάκας. Της πολύ πλάκας.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Αντιληπτό ότι δεν κρίνεται ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά τα μήντια, τα όργανα, οι αρχές. Με τη συμπεριφορά του, μ' αυτά που λέει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα ξεβρακώνει τους νόμους, τους θεσμούς, ό,τι υποτίθεται υπάρχει όρθιο.
«Θέλουμε το γήπεδο γιορτή» λέει ο Σαββίδης. Το λέει αυτό ο ιδιοκτήτης ομάδας που το γήπεδό της γίνεται κόλαση. Ζούγκλα. «Με την ΑΕΚ κάνουμε μία νέα αρχή» είπε μετά το πρώτο ματς στα play-off. Το πιο εύκολο είναι να κάνει κάποιος μία... νέα αρχή. Το δύσκολο είναι να «πιάσει» έστω...μια φορά η αρχή και να έχει... συνέχεια.
«Θα είμαι με την ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου...» είπε ακόμα ο Σαββίδης. Μα, λέγονται αυτά τα πράγματα; Αλήθεια, πόσο θα... βοηθήσει την ΑΕΚ που θα έχει τη συμπαράσταση του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ. Πόσο θα εμποδίσει τον Ολυμπιακό να πάρει το κύπελλο όταν έχει κόντρα επιθυμία ο Σαββίδης.
«Αν μιλούσα στρατιωτικα θα πω σ' όλες τις ελληνικές ομάδες ότι πρέπει να βαράνε προσοχή στον ΠΑΟΚ» είπε κι αυτό ο Σαββίδης. Τι έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ εδώ και 4 χρόνια για να βαράνε προσοχή όλοι οι άλλοι;
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...