Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΣΤΗΜΕΝΟΙ" ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Ο "ΓΚΡΑΝΤ ΚΑΣΑΣ" ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ.

Ανακοίνωση δυναμίτη εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ που ισοπεδώνει την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και όλη την... παρέα:

Η μπόχα και η δυσωδία της διοίκησης Γκιρτζίκη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο εθισμός στην ανομία είναι τόσο μεγάλος, ώστε δεν επέτρεψε στους ανθρώπους που έχουν διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πέρατα της οικουμένης ούτε να σεβαστούν όσα οι ίδιοι συμφώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.
Κύριοι, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο καιρός που μπορούσατε να κάνετε ό,τι γουστάρετε χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν προκαλώντας βάναυσα τη φίλαθλη κοινή γνώμη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Εχετε τελειώσει και δεν σας το έχουν πει…
Και φυσικά αν νομίζετε ότι η ΑΕΚ θα αποδεχθεί την ύπουλη και εξοργιστικά ανόητη μεθόδευσή σας με τον ετσιθελικό ορισμό των βοηθών του διαιτητή Σιδηρόπουλου που σας είναι βολικοί και εξυπηρετούν τα σχέδιά σας, είστε πολύ γελασμένοι.
Εμείς ως πρόβατα επί σφαγή σε έναν τελικό στον οποίο σκεφτήκατε να αναδείξετε ως πρωταγωνιστές διακεκριμένους θαμώνες των σουιτών του γηπέδου «Καραϊσκάκης» δεν σκοπεύουμε να πάμε. 
Δεν περιμέναμε βεβαίως να αλλάξετε στα τελευταία σας στο ποδόσφαιρο! Περιμέναμε απλώς να δείχνατε τη στοιχειώδη εξυπνάδα, προκειμένου να καταλάβετε ότι τα όργανα της παρανομίας και της ασυδοσίας έχουν αρχίσει να σιγούν!
Σας είναι δύσκολο να κάνετε για μία φορά το σωστό, αλλά πλέον δεν έχετε την ευχέρεια να πράξετε κάτι το διαφορετικό! Συμμορφωθείτε όσο ακόμα είναι καιρός! Ή καλύτερα όσος καιρός ακόμα σας μένει…

Τελεσίγραφο του υφυπουργού Πολιτισμού στην ΕΠΟ-ΚΕΔ να τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν αλλιώς «τινάζει» τον τελικό στον αέρα

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Στον… αέρα βρίσκεται ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος, λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα του αγώνα. Και αιτία ο ορισμός των διαιτητών της αναμέτρησης, που εκτός από την οργή της ΑΕΚ, έφερε και αυτή του Σταύρου Κοντονή. Ο υφυπουργός Πολιτισμού, με ανακοίνωση που εξέδωσε, έστειλε τελεσίγραφο στην ΕΠΟ-ΚΕΔ να τηρηθούν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί στην συνάντηση της 27ης Απρίλη για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες ότι πλην του Σιδηρόπουλου, η ΚΕΔ όφειλε να ορίσει ως βοηθούς, τους άμεσους συνεργάτες του και διεθνείς διαιτητές, Ευθυμιάδη και Κωστάρα.
«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα». Πλέον, αναμένεται η απόφαση της ΚΕΔ για την αλλαγή των βοηθών, του 4ου και του παρατηρητή, για μην τιναχθεί στον αέρα ο τελικός του κυπέλλου.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...