Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

«Ειλικρινά, λυπάμαι για τον Τσίπρα» είπε ο ... Τσίπρας του βρώμικου '89.

Ο Μίκης (ο γνωστός μίκυ μάους της πολιτικής) που έριξε τον Ανδρέα για να φέρει τον Μητσοτάκη, τώρα τάχα μου λυπάται τον Τσίπρα.


Διαβάστε παρακάτω το παράπονο του "αριστερού" υπουργού της οικουμενικής κυβέρνησης Μητσοτάκη που έριξε τον Ανδρέα.

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


«Ο Τσίπρας όταν έγινε πρωθυπουργός ο πρώτος που επισκέφθηκε ήμουν εγώ, εδώ επάνω. Και ενώ θέλει να ακολουθήσουμε τα σχέδια που είχα προτείνει, έχει περιβάλλον το οποίο είναι αρνητικό. Ο ίδιος είναι καλό παιδί, αλλά η εξουσία αλλάζει τους ανθρώπους. Τώρα, ειλικρινά, λυπάμαι για τονΤσίπρα. Ειλικρινά, λυπάμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.
Για τις εξελίξεις στην Ευρώπη λέει ότι «η Ευρώπη αυτή δεν έχει σχέση με την Ευρώπη που ξέραμε, είναι όργανο του ΔΝΤ και των Αμερικανών».
«Τους είπα επίσης: προσοχή στους Ευρωπαίους. Δεν έχει σχέση αυτή η Ευρώπη. Πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα: μετά από την απελευθέρωση από τη χούντα η Αριστερά όλη ήταν εναντίον της Ευρώπης. Ο μόνος που ήταν υπέρ της Ευρώπης ήμουν εγώ και με χτυπάγανε γι' αυτό. Αλλά αυτή η Ευρώπη δεν είναι Ευρώπη, είναι ένα όργανο του ΔΝΤ και των Αμερικανών. Δεν είναι Ευρωπαίοι αυτοί.
»Τους είπα ακριβώς: προσέξτε, είναι ένας ιστός αράχνης, όπου όποιος πέσει μέσα δεν γλιτώνει με καμία κίνηση. Θα τον φάει η αράχνη. Η κυβέρνηση, πήγε δήθεν να κοροϊδέψει την αράχνη και η αράχνη τούς είδε. Όσο πιο προοδευτικός ο χυμός, της αρέσει περισσότερο φαίνεται. Και για αυτό επέβαλαν σκληρότερα μέτρα στον Τσίπρα από ό,τι στους άλλους. Γιατί θέλουν να τιμωρήσουν την Αριστερά.»
Όσο για τον εαυτό του είπε πως «κανείς δεν αγάπησε την Ελλάδα όσο εγώ. Όσοι πόνεσαν και αγάπησαν την Ελλάδα είναι νεκροί. Δεν ξέρω αν είναι καλό που εγώ είμαι ζωντανός».
via ekdosi.com All rights reserved by 

Θα πούμε στο Μίκη και στο Αλέξη για ακόμα μία φορά ότι οι τελευταίοι γνήσιοι αριστεροί έμεινα σύνορο στην σοβιετική Ρωσία. Όλοι οι άλλοι είναι προδότες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...