Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Μελισσανίδης: Τελειώνει σύντομα το καθεστώς στην ΕΠΟ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι με τις κινήσεις που γίνονται θα επικρατήσει η ισονομία1454916.jpg

Την βεβαιότητά του ότι σύντομα θα… πέσει το σημερινό καθεστώς της ΕΠΟ, εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Δημοκρατία». Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι ένα καθαρό ποδόσφαιρο.


Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   




«Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι αλλά και οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Έχει ανάγκη το άθλημα την κάθαρση και πιστεύω ότι με τις σωστές κινήσεις που γίνονται αυτό θα έρθει σύντομα. Η σημερινή κατάσταση στην ΕΠΟ θα τελειώσει. Η Πολιτεία κάνει τα σωστά βήματα και θέλω να πιστεύω ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση και θα ολοκληρωθούν σύντομα. Αυτό δεν το θέλουμε μόνο εμείς, το θέλουν όλοι», τόνισε.
Και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, το ήθελε πάντα και θα κάνουμε τα πάντα για την ισονομία. Ο υπουργός και όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε. Εκτιμώ ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν όσον αφορά την ΕΠΟ, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και θα το καταλάβουν».
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...