Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Νέα μόδα! Οι γυναίκες αφήνουν τους άνδρες τους να τις κερατώνουν!

"Ορε που πάμε", όπως έλεγε και ο μέγιστος Αυλωνίτης.
sex

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post, αυτή είναι η νέα τάση στις ΗΠΑ. Οι ειδικοί τονίζουν ότι οι γυναίκες προτιμούν να ασχολούνται με τα παιδιά, αφήνοντας τον άντρα τους ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, αφού όμως έχει ανταποκριθεί στα πατρικά του καθήκοντα. Αυτό που, όπως αποδεικνύεται σήμερα, θέλουν οι περισσότερες παντρεμένες από τους άντρες τους είναι να τους κάνουν παιδιά.
Η τάση για «λευκό γάμο», όπως ονομάζεται, βρίσκει μεγάλη απήχηση στις ΗΠΑ, όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», επικαλούμενη την σύμβουλο σχέσεων, Σούζι Τζόνσον.
«Πολλοί σύζυγοι συμφωνούν στο να κάνουν ένα ακόμη παιδί με την γυναίκα τους με την ίδια στη συνέχεια να τους επιτρέπει να συνάπτουν παράνομες σχέσεις. Οι γυναίκες επιτρέπουν στους άνδρες τους να τις απατούν και μάλιστα σε σταθερή βάση», προσθέτει. Η ίδια υποστηρίζει ότι, οι γυναίκες δείχνουν υπομονή στην απιστία προκειμένου οι άντρες τους να τους προσφέρουν μία μεγάλη οικογένεια αλλά και να καλύπτουν τις οικογενειακές ανάγκες, από το να βάλουν ένα οριστικό τέλος στο γάμο τους.
Η σύμβουλος σχέσεων Σούζι Τζόνσον
«Αυτοί οι διακανονισμοί αυξάνονται συνεχώς την ώρα που ενισχύεται και ο αριθμός των γυναικών που διευρύνουν τα σύνορα της μονογαμίας και συμβιβάζοντας μ’ έναν ανοιχτό γάμο όπου και οι δύο πλευρές διατηρούν εξωσυζυγική σχέση», επισημαίνει η Αμερικανίδα σύμβουλος σχέσεων.
Η περίπτωση της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών στην κούρσα για την Προεδρική εκλογή, Χίλαρι Κλίντον και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον είναι ενδεικτική, αναφέρει η Τζόνσον. Η Χίλαρι συμβιβάστηκε με το γεγονός ότι ο Μπιλ την ταπείνωσε μπροστά σε όλο την Αμερική αφού παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με την ιδιαιτέρα του στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι.
Σύμφωνα με έρευνα του 2013, πάνω από το 50% των γάμων ...
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...