Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

ΟΓΑ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣΓια την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Οργανισμού, ο ΟΓΑ υλοποίησε τις εξής διαδικτυακές εφαρμογές: 

1. Μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ ( www . oga .gr) και στην επιλογή «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΓΑ- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ» παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εκτυπώνουν ενημερωτικό έντυπο ασφαλιστικής ικανότητας, το οποίο δεν επέχει θέση βεβαίωσης και να ενημερώνονται για την ισχύ και την διάρκεια της ασφαλιστικής τους ικανότητας. Με την διαδικτυακή αυτή εφαρμογή ο ενδιαφερόμενος καθώς και οι αρμόδιοι υπάλληλοι των υπηρεσιών που εξετάζουν αιτήματα ασφαλισμένων/συνταξιούχων του ΟΓΑ, μπορούν να έχουν εξατομικευμένη πληροφόρηση, σχετικά με την ασφαλιστική ικανότητα αυτών. Για την πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή απαιτείται υποχρεωτικά η συμπλήρωση των τριών (3) πεδίων με τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό Μητρώου ΟΓΑ και τον ΑΦΜ δικαιούχου, ενώ για το προστατευόμενο μέλος χωρίς ΑΦΜ, απαιτείται η συμπλήρωση ΑΜΚΑ του άμεσα ασφαλισμένου. 

2. Μέσω της ίδιας εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα αποκλειστικά στους ... Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


επισυναπτόμενο αρχείο  via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...