Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Έτσι θα γίνει ο τελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακός

11174765_1622206411325021_2529089296781027752_n

Έστω και την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι θα αποφύγουν το Grexit, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπήρξε δέσμευση για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα αποσύρει την προσφυγή της στο ΣτΕ και θα υποβάλει αίτημα για την συνέχεια της διοργάνωσης, η οποία ακόμα έχει μέλλον. Μπορεί στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός οι «ερυθρόλευκοι» να πήραν το εισιτήριο μετά τα επεισόδια στην Τούμπα, ΑΕΚ και Ατρόμητος όμως δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα.Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   
Η πιθανότητα όμως να γίνει τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι ορατή και σίγουρα πονοκεφαλιάζει την Πολιτεία. Εξάλλου ο Σταύρος Κοντονής για αυτόν τον λόγο ματαίωσε (σε πρώτη φάση μετά τις σημερινές εξελίξεις) τη διοργάνωση. Υπό τον φόβο (νέων) επεισοδίων διέκοψε τον θεσμό μέχρι την Τρίτη (12/4/2016), όποτε και υπήρξε δέσμευση από πλευράς ΕΠΟ για την εναρμόνιση με τους κανόνες δεοντολογίας της ΦΙΦΑ.
Σε περίπτωση που τα δύο ζευγάρια είναι η Ένωση με την ομάδα του Πειραιά, τότε υπάρχουν πολλές σκέψεις για τη διεξαγωγή του αγώνα. Το πρώτο σενάριο είναι ο τελικός να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το δεύτερο υποστηρίζει να γίνει παιχνίδι με κόσμο, αλλά στις εξέδρες να καθίσουν μαθητές προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος εκτρόπων.
Βέβαια και τα δύο σενάρια δεν είναι αρεστά στον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος περιμένει πώς και πώς έναν τελικό με τους γαύρους, ο οποίος έχει να συμβεί από το 2009 (με τα 30 πέναλτι). Οπότε είναι σίγουρα εκνευριστικό η Πολιτεία να νίπτει τας χείρας της, επειδή οι ΠΑΟΚτσήδες έκαναν μπουρδέλο τον θεσμό με τα επεισόδια στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα προωθεί το σενάριο που θέλει τη διεύθυνσή του αγώνα να γίνεται  από ξένο διαιτητή.
Ερωτηθείς για το θέμα ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης δήλωσε : «Δεν έχουμε συμφωνήσει για τον τελικό. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει η δέσμευση να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Ίσως εκτός Αθήνας, ίσως χωρίς κόσμο, ίσως με παιδιά στις εξέδρες.»
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...