ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ. Γιατί ο ΟΓΑ δίνει το μισό ποσό από την Α' δόση των οικογενειακών επιδομάτων;

Η επίσημη δικαιολογία: "το πρόβλημα στην αποχή των φοροτεχνικών και στη μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα του TAXIS"


Ο πραγματικός λόγος όμως είναι ένας: "χρήματα δεν υπάρχουν και ότι παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατέστη δυνατή η εξασφάλιση των χρημάτων  των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ."

Πολύ σωστά τα γράφει η ένωση πολυτέκνων Λάρισας παρακάτω:

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   
«Μεταθέτει το πρόβλημα στην αποχή των φοροτεχνικών και στη μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα του TAXIS!
Τιμωρεί τους δικαιούχους για μια ακόμη φορά και μάλιστα παραμονές του Πάσχα.
Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Θα ήταν ειλικρινές να μας πουν οι υπεύθυνοι ότι χρήματα δεν υπάρχουν και ότι παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν κατέστη δυνατή η εξασφάλιση των χρημάτων  των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ. 

Το ερώτημα τώρα που τίθεται είναι: πως περιμένετε να πληρωθούν οι υποχρεώσεις των νοικοκυριών και μάλιστα όσων είναι άνεργοι, χρωστούν δόσεις στην εφορία, ΔΕΗ και γενικά υπολόγιζαν στα χρήματα αυτά για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους;

Η πρόταση προς τον Πρωθυπουργό, προς το οικονομικό επιτελείο, προς τους Βουλευτές είναι να εισηγηθούν άμεσα την πληρωμή όλου του ποσού ή αντίστοιχα την πληρωμή όλων των εκκρεμοτήτων των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων στο μισό, αφού υπάρχουν νοικοκυριά που μετά βίας θα καλύψουν τις υποχρεώσεις των με τα χρήματα που θα πάρουν. 

Το αν καθυστέρησε το άνοιγμα του TAXIS,το αν έλαβαν χρήματα πέρυσι άτομα που δεν δικαιούταν και πρέπει να τα επιστρέψουν ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί να συνέβη, αλλά δεν ενδιαφέρει τον δικαιούχο οικογενειάρχη.

Στο μισό λοιπόν να είναι και οι αποδοχές και οι αποζημιώσεις των βουλευτών, προέδρων οργανισμών...».
via ekdosi.com All rights reserved by 

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΚΙΣΕΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ή ΙΟΥΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...