ΑΛΛΟ ΤΟ Γ@ΜΗΣΙ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!


Ο μαλάκας θα πει “την πήδηξα την γκόμενα”. 

Το λέει έτσι επειδή δεν γ@μάει. Επειδή δεν γνωρίζει την τέχνη στο γ2μήσι. Σα γνήσιος μαλάκας, της κατηγορίας λεβεντομαλάκας, αυτός πηδάει, αντί να γ@μάει. Λες και η γυναίκα είναι ένα εμπόδιο, όχι το πλάσμα με το οποίο θα συνουσιασθεί, θα ενώσει τη δική του ουσία ζωής, τη δική του ουσία ύπαρξης με τη δική της.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   “Την πήδηξα” σου λέει. “Της τον έχωσα”. “Της ξέσκισα την τρύπα”. Όχι, κύριε. Δεν ξηγιέσαι καλά όταν σκέπτεσαι μονάχα να μπεις και να αδειάσεις το σωλήνα σου. Είπαμε. Το έργο θέλει μαστοριά. Υψηλή τέχνη, αν μιλάμε για το γαμήσι κι όχι για το πήδημα.
Η σ€ξουαλική επαφή είναι μια διαδικασία, δεν είναι να την βγάζεις έξω την τσουτσού και την πλακώνεις την άλλην. Πρόκειται για ιεροτελεστία. Το ίδιο το κορμί ορίζει το πως θα ενεργήσεις. Δεν είσαι ίδιος με την θηλυκιά. Απλή ιστορία για το αρσενικό να φθάσει στον οργασμό. Το κορίτσι χρειάζεται να διεγερθεί, διαφορετικά δεν θα φθάσει στην κορύφωση.
Δεν ξεχνάς ποτέ την κλειτορίδα πριν μπουκάρεις στον κόλπο. Είναι κάτι περισσότερο από το κλειδί σε μια πόρτα κλειδωμένη. Είναι το αντικλείδι, που θα απελευθερώσει εκείνα τα μηνύματα που επιτόπου αρχίζει να στέλνει ηλεκτρονικά ο εγκέφαλος της γυναίκας για να πάρει φωτιά η φουφού.
Σύμφωνοι θα γίνει ηφαίστειο το @ιδοίο αν το χαϊδέψεις, αν το φιλήσεις και ο κόλπος θα γεννήσει τα υγρά της ηδονής. Δεν αγνοείς ποτέ την κλειτορίδα, στο φινάλε χριστιανός είσαι, όχι μουσουλμάνος. Άλλος κόσμος το ισλάμ και επειδή οι φανατίλες του Μωάμεθ θεωρούν ότι οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα στη σεξουαλική ικανοποίηση, τις κόβουν την κλειτορίδα από πιτσιρίκες.
Ακόμα και σήμερα είναι θεσμός στις μουσουλμανικές χώρες να αφαιρούν το γλωσσίδι στο αιδοίο των κοριτσιών 6-8 χρονών, επειδή όταν μεγαλώνουν η αποστολή τους είναι μόνο να γεννάνε παιδιά. Στο θέμα μας. Παίζεις με την κλειτορίδα, το μουνοκ@ύλι, δεν το πρόσθεσε για πλάκα ο πλάστης στο πιο ευαίσθητο σημείο της Εύας.
apodytiriakias via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...