Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

ΟΓΑ: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ» τα οικογενειακά επιδόματα Α' δόση 2016. Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων. Ειδικό Επίδομα Πολύτεκνων Οικογενειών.

Αποτέλεσμα εικόνας για οικογενειακά επιδόματα 
Ο ΟΓΑ βρίσκεται στην «τελική ευθεία» για την καταβολή της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, για το 2016.

Μεγάλες προσπάθειες γίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, ώστε να ...
καταστεί δυνατή η καταβολή τόσο του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων, όσο και του Ειδικού Επιδόματος και Πολύτεκνων Οικογενειών, πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα, δηλαδή το αργότερο έως τις 27 Απριλίου.


Ακριβής ημερομηνία ακόμα δεν έχει προκύψει, μιας και το κονδύλι των περίπου 200 εκατ. ευρώ που απαιτείται για να γίνει η καταβολή της Α' δόσης, δεν έχει εκταμιευθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ), όμως επικρατέστερη είναι η 27η Απριλίου.

Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ 2016: Α΄δόση 2016. Επίδομα τέκνων 2016. Επίδομα Πολυτέκνων 2016


Ο ΟΓΑ κινείται στους ρυθμούς της καταβολής της δόσης, μιας και χρειάζεται χρόνος προετοιμασίας για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία χωρίς προβλήματα. 

Επειδή οι δικαιούχοι εκτιμάται ότι θα υπερβούν τις 700.000, καθιστά απαραίτητη την όσο γίνεται καλύτερη προεργασία της συγκεκριμένης διαδικασίας, για να αποφευχθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις.

Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα. 

Το ειδικό επίδομα στήριξης πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον χρόνο. 

Τα επιδόματα χορηγούνται σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% ποσοστό αναπηρίας.

via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...