Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Ελλάδας 2016

Ένα εύλογο ερώτημα που τίθεται έπειτα από την διαφαινόμενη επανέναρξη του Κυπέλλου, είναι πότε θα πραγματοποιηθούν πλέον οι αγώνες που απομένουν, δηλαδή, οι δύο ημιτελικοί μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου, ο επαναληπτικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (αν και ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει σε πρώτη φάση ότι δεν θα κατέβει) και ο τελικός.Με δεδομένο ότι την Τετάρτη του Πάσχα (4 Μαϊου) ξεκινούν τα πλέι οφ, το ένα σενάριο είναι μέχρι τότε να έχει ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου! Δηλαδή, να πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός την επόμενη Τετάρτη (20 Απριλίου), οι επαναληπτικοί το Σάββατο 23 ή την Κυριακή 24 του μηνός και την Μεγάλη Τετάρτη (27 Μαϊου) ο τελικός.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   Ένα δεύτερο σενάριο, είναι να γίνει ο πρώτος ημιτελικός την επόμενη Τετάρτη, ο δεύτερος την Μεγάλη Τετάρτη (με μια εβδομάδα διαφορά) και να μεταφερθεί ο τελικός για την Τετάρτη του Πάσχα, καθυστερώντας παράλληλα για τέσσερις ημέρες την έναρξη των πλέι οφ (για την Κυριακή 8 Μαϊου, αντί για Τετάρτη 4 Μαϊου).
Ένα τρίτο αλλά τραβηγμένο σενάριο είναι ο τελικός να γίνει τέλος Μαϊου την ημέρα που έχει δώσει η ΟΥΕΦΑ ως ημερομηνία ολοκλήρωσης όλων των διασυλλογικών οργανώσεων.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προκύπτει για την ΑΕΚ είναι ότι θα κληθεί να δώσει συνολικά δέκα παιχνίδια (μαζί με αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...