Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ. Παίζει πρωταθλήτρια την Λέστερ για 20 χρόνια και φέτος το ξέχασε!!!

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του Τζον Μάικλθγουεϊτ...

Παίζει πρωταθλήτρια την Λέστερ για 20 χρόνια και φέτος το ξέχασε!!!

Η μετακόμιση του αρχισυντάκτη του «Bloomberg» στη Νέα Υόρκη και οπαδού της Λέστερ εδώ και μια ζωή, Τζον Μάικλθγουεϊτ, του απέσπασε την προσοχή και φέτος ξέχασε να ρίξει το... παραδοσιακό εικοσάρικο στην κατάκτηση του τίτλου!
Ο Μάικλθγουεϊτ έχει ένα συγκεκριμένο έξοδο κάθε Αύγουστο, αφού στηρίζει τις «αλεπούδες» ρίχνοντας 20 λίρες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε όποια λίγκα και αν αγωνίζεται. Ακόμη κι αν στην αρχή της σεζόν οι πιθανότητες ήταν 5000/1, εκείνος δεν θα πτοούταν, αλλά η μετακόμισή του στο «Big Apple» τον έκανε να το αμελήσει.
Η Google Προτείνει Για Εσένα - Google's Proposal For You   


«Για 20 χρόνια, κάθε Αύγουστο ποντάρω 20 λίρες στην Λέστερ. Στο γραφείο μου στο Economist στο Λονδίνο είχα κολλήσει στον τοίχο όλα τα στοιχήματα για να με πειράζουν όσων συναδέλφων οι ομάδες πήγαιναν καλύτερα. Όταν άρχισε να κερδίζει παιχνίδια ένιωθα χαρούμενος κυρίως γιατί αυτό ήθελα αλλά εν μέρει γιατί απαισιόδοξα νόμιζα ότι ποτέ δεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό που θα πω είναι ντροπιαστικό, αλλά δεν έκανα σωστούς υπολογισμούς και νόμιζα ότι έχασα μόλις 10.000 και όχι 100.000.
Είχα κερδίσει στην League One και στην Τσάμπιονσιπ και από τότε έγινε ένα έθιμο έκφρασης της ελπίδας και της πίστης μου.» ανέφερε ο ίδιος.
Φυσικά, τέτοιες ιστορίες έχουν ακουστεί πολλάκις φέτος, με τελευταία αυτή για το χειρότερο cash out της σεζόν-ιστορίας.
via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...