Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ; Τα 6 πράγματα στην εμφάνισή σας που παρατηρούν αμέσως όλοι!!

Ψυχολόγοι στο Πανεπιστήμιο του Princeton διεξήγαγαν μια μελέτη, κατά την οποία έδειξαν σε φοιτητές για μερικά δευτερόλεπτα εικόνες από αγνώστους.


Έπειτα, τους ζήτησαν να καταγράψουν τι πρωτοπαρατήρησαν στις εικόνες και τα συμπεράσματα είναι τα εξής:
Τσαλακωμένα ρούχα

Αν εμφανιστείτε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή σε συνέντευξη για δουλειά με τσαλακωμένα ρούχα, είναι πολύ πιθανό να σας περάσουν για τεμπέλη.

Τσίχλα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να μασάει τσίχλα. Ωστόσο, η έντονη κίνηση της γνάθου την ώρα που μασάτε μπορεί να κάνει τους γύρω σας να νομίζουν πως είστε λίγο... ανώριμος.

Έντονο μακιγιάζ   Το να φοράει μία γυναίκα βαρύ μακιγιάζ, κάνει τους γύρω της να αναρωτιούνται πώς είναι άβαφη.
Γυαλισμένα παπούτσια

Το να έχει κάποιος πάντα καθαρά και γυαλισμένα παπούτσια, είναι θετικό στοιχείο. Εκτός του ότι τα παπούτσια του σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή, θα δώσει την αίσθηση στους άλλους ότι προσέχει κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή του.

Το βλέμμα σας

Η φράση «με τα μάτια μιλάμε» πρέπει τελικά να ακολουθείται κατά γράμμα στην επαγγελματικό και προσωπική σας ζωή. Η έλλειψη επικοινωνίας με τα μάτια δηλώνει αδιαφορία, ανασφάλεια, ακόμη και αλαζονεία στους γύρω σας.

Ακουστικά στα αυτιά

Δεν είναι κακό να ακούτε μουσική στον δρόμο ή στο διάλειμμα στο γραφείο. Ωστόσο, το να είστε με τα ακουστικά την ώρα που κάποιος σας μιλά ή εργάζεστε, δείχνει έναν άνθρωπο χωρίς τρόπους.

via ekdosi.com All rights reserved by 

Με απλά λόγια αφήστε τις υπερβολές και τα καραγκιοζιλίκια και να είστε απλά ντυμένοι με βλέμμα που ... μιλάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...