Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Συμβουλές ομορφιάς από τη γιαγιά μου. Beauty tips from my grandmother.

Η γιαγιά σου είχε δίκιο για τόσα πολλά πράγματα… Ανάμεσα στη σοφία της και τις διδαχές της οι συμβουλές ομορφιάς της ακούγονται παράξενες, αλλά πραγματικά είναι πολύτιμες.


Διάβασε παρακάτω τη διαθήκη ομορφιάς που κληρονόμησα και τήρησέ την στην καθημερινότητά σου.
1. Ελαιόλαδο   


Η γιαγιά μου μου υποσχέθηκε ότι το ελαιόλαδο διατηρεί το δέρμα νέο. Ενυδατώνει το σώμα, θεραπεύει τις γρατζουνιές και τα σκασμένα χείλη. Το έχω δοκιμάσει, και έχει δίκιο! Επίσης, χρησιμοποιώ μια μικρή σχετικά ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μου τον χειμώνα προκειμένου να τιθασεύσω τα μαλλιά που φριζάρουν.
2. Μαγειρική σόδα
Η γιαγιά μου γνώριζε το μυστικό. Διατηρούσε τη μαγειρική σόδα στο ντουλάπι με τα φάρμακα και το χρησιμοποιούσε ως οδοντόπαστα για να κρατήσει τα δόντια της λευκά και την αναπνοή της φρέσκια.
3. Καλαμάκι
Η γιαγιά μου ήταν πάντα αρνητική να πίνει από ένα καλαμάκι. Νόμιζα ότι ήταν απλά μια περίεργη προτίμηση, αλλά όχι. Μου αποκάλυψε ότι το καλαμάκι δημιουργεί ρυτίδες στην περιοχή γύρω από το στόμα. Εμπειρογνώμονες ομορφιάς συμφωνούν μαζί της. Έτσι από τώρα και στο εξής το καλαμάκι δεν θα υπάρχει στο ντουλάπι μου!
4. Οι κυρίες δεν καπνίζουν
Πολύ πριν οι γιατροί ανακαλύψουν τον όλεθρο που σπέρνουν τα τσιγάρα στον οργανισμό μας, οι κυρίες γνώριζαν ότι ήταν κακό για την ομορφιά τους. Η μυρωδιά; Αηδιαστική! Επίσης, προκαλεί ρυτίδες και αποχρωματίζει το δέρμα και τα δόντια.
5. Κοιμήσου ανάσκελα
Ο ύπνος ανάσκελα και σε μεταξωτό μαξιλάρι είναι ό, τι καλύτερο για το δέρμα σας. Προσθέστε 8 ώρες ύπνου ομορφιάς, και θα ξυπνήσετε πανέμορφες το πρωί.
6. Χαμογέλασε
Εντάξει, το χαμόγελο μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το χαμόγελό σου. Δίνει υγεία και ομορφιά.
Εσύ θα μοιραστείς μαζί μας τα μυστικά της γιαγιάς σου;
flowmagazine via ekdosi.com All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...