Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Tips για να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα! Tips to smell nice all day!


Tips για να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα!
Καθημερινά χάνουμε περίπου μισό λίτρο ιδρώτα, από το οποίο το μεγαλύτερο μέρος του εξατμίζεται στον αέρα. Τι γίνεται όμως με αυτόν που μένει στο σώμα;
Υπάρχουν κάποια tips, ώστε να μυρίζετε όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

1) Διαλέξτε τα ρούχα σας προσεκτικά. Τα στενά ρούχα ή αυτά που προέρχονται από συνθετικά υλικά προκαλούν ιδρώτα. Προτιμήστε βαμβακερά ρούχα, τα οποία αφήνουν το σώμα σας να αναπνέει.   2) Χρησιμοποιείστε σπρέι και αποσμητικά. Προσφέρουν μια όμορφη μυρωδιά και σας απαλλάσσουν από το φόβο της ανεπιθύμητης μυρωδιάς.

3) Να είστε πάντα καθαρή. Κάντε τακτικά μπάνια ή ντους. Είναι ο σημαντικότερος τρόπος να αντιμετωπίσετε τον ιδρώτα.

4) Αποφύγετε τα ζεστά ποτά. Ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος και προκαλούν εφίδρωση.

5)Χρησιμοποιείτε αρώματα. Αν και δεν είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο τα αποσμητικά, είναι ένας τρόπος να «διώξετε» την άσχημη μυρωδιά, χωρίς υπερβολές.

via ekdosi.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...