Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Δείτε τι μπορεί να συμβεί όταν το σουτιέν του μαγιό σας δεν εφαρμόζει σωστά


magio
Πολλές γυναίκες επιλέγουν μαγιό χωρίς να νοιάζονται εάν εφαρμόζει καλά επάνω τους και κυρίως το σουτιέν, η κακή εφαρμογή του οποίου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, από δυσάρεστες ενοχλήσεις, έως ακόμη και σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους.magio  Δείτε τα συνηθέστερα προβλήματα, αλλά και ενοχλήσεις που μπορεί να σας προκαλέσει μία κακή εφαρμογή του σουτιέν του μαγιό σας:

Πονοκέφαλος
Εάν το σουτιέν του μαγιό είναι πολύ σφιχτό, ασκείται υπερβολική πίεση στους ώμους, τον αυχένα και την πλάτη, συμβάλλοντας στην εκδήλωση του πονοκεφάλου.

Πόνος στου ώμους
 Εάν οι ράντες του σουτιέν του μαγιό σας είναι πολύ σφιχτές, όχι μόνο θα αφήνουν κόκκινα σημάδια επάνω στο δέρμα αλλά είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν και πόνο στους ώμους.

magio.jpg4
Πόνος στη μέση

Εάν το σουτιέν δεν παρέχει επαρκή υποστήριξη –ειδικότερα εάν το στήθος είναι αρκετά μεγάλο– είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν προβλήματα στη μέση.

Δυσπεψία
Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ένα πολύ στενό σουτιέν μαγιό, μπορεί να επιδεινώσει το στομαχόπονο και τη δυσπεψία, καθώς πιέζει τα πλευρά και την άνω κοιλιακή χώρα.

Χαλάρωση στήθους
Εάν το σουτιέν του μαγιό σας δεν εφαρμόζει σωστά – κυρίως όταν είναι πιο μεγάλο απ” ότι πρέπει – οι σύνδεσμοι του μαστού χαλαρώνουν γρηγορότερα.
via ekdosi.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...