Πώς να καθυστερήσετε το μετρητή της ΔΕΗ και να πληρώνετε επίσημα 50% λιγότερα για το ρεύμα


Γεια σε όλους! Σήμερα, θα σας πω πώς να μειώσετε τους λογαριασμούς του ρεύματος χωρίς να μπείτε σε μπελάδες με το νόμο.

Δουλεύω ως ηλεκτρολόγος για περισσότερο από 20 χρόνια. Πρόσφατα, έλαβα ακόμα μια πιστοποίηση. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, οι λογαριασμοί του ρεύματος συνέχεια ανέβαιναν. Ωστόσο, πρέπει να σας πω το εξής: Οι τιμές διατηρούνται υψηλές τεχνητά! Γι’ αυτό στο σπίτι μου πάντα προσπαθούσα να κάνω κάτι να καθυστερήσω το μετρητή. Μερικές φορές, κόλλαγα ένα κομμάτι χαρτί εκεί μέσα, άλλες φορές έβαζα ένα μαγνήτη για να το αποσυντονίζει.   


Έχω μια μεγάλη οικογένεια με 3 παιδιά. Καταναλώνουμε πολλή ενέργεια. Συνεχή πλυντήρια για τις σαλιάρες και τα ρουχαλάκια των μικρών, ενώ παράλληλα ο μεγαλύτερος γιος μου είναι κολλημένος μπροστά στον υπολογιστή του. Εν συντομία, έπρεπε να κάνω κάτι για να κλέψω ρεύμα… Όταν τοποθετούσα το μετρητή και συνέδεα τα καλώδια, ο κύριος για τον οποίο δούλευα ήταν απασχολημένος με το να κάνει κάποιες τεχνικές δουλειές. Έκοβε και τρύπαγε και την επόμενη μέρα ο μετρητής είχε γράψει μόνο 700 watt! Πώς έγινε αυτό; Θα έπρεπε να είναι 2-3 φορές περισσότερες οι μονάδες!
Πολλές φορές, χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα, γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω παραπάνω δουλειές, εγκαθιστώντας ηλεκτρικά συστήματα σε σπίτια. Μια μέρα, εργαζόμουν σε μια τέτοια εργασία και παρατήρησα κάτι πραγματικά ασυνήθιστο.
Άρχισα να συζητώ με τον εν λόγω κύριο, ο οποίος μου είπε για μια συσκευή που μειώνει την ενεργειακή κατανάλωση και μου την έδειξε κιόλας. Του την έδωσε ο γαμπρός του, όταν γύρισε από ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Εκείνη τη μέρα, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα! Είχα μάλιστα ντραπεί που δεν ήξερα μερικούς απλούς νόμους της φυσικής!
Μετά από αυτή τη μέρα, άρχισα να ψάχνω περισσότερες πληροφορίες για τον «Εξοικονομητή Ενέργειας» και βρήκα ένα επιστημονικό άρθρο, που εξηγούσε λεπτομερώς πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα. Δεν είχα καμιά αμφιβολία πλέον.
Αυτή η συσκευή έχει το μέγεθος μιας κανονικής λάμπας νυκτός, πρέπει να μπει στην πρίζα κοντά στο μετρητή και μετά αρχίζει να δουλεύει αμέσως, χωρίς θόρυβο! Ονομάζεται «Εξοικονομητής Ενέργειας». Από αυτό που κατάλαβα, δεν είναι διαθέσιμο στα κανονικά καταστήματα, το οποίο έχει νόημα βέβαια, γιατί το κράτος δεν ενδιαφέρεται να πουλάει κάτι τέτοιο. Πληρώνουμε φόρους και δεν είναι και λίγοι, γι’ αυτό θεωρώ, ότι αυτή η έξυπνη συσκευή είναι δίκαια!
Έψαχνα στο διαδίκτυο για αρκετή ώρα, μέχρι που βρήκα μια ιστοσελίδα που πούλαγε αυτή τη συσκευή! Ορίστε και το λινκ για το online κατάστημα. Έχουν αποκλειστικό δικαίωμα διανομής στην Ελληνική αγορά. Για αυτούς που ενδιαφέρονται να καταλάβουν πώς δουλεύει, ζήτησα ένα επεξηγηματικό βίντεο, δείτε το λινκ παρακάτω.
Ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε αν εξοικονομεί ή όχι. Προσωπικά, αγόρασα τρία από αυτά, για εμάς, τους γονείς μου και τα πεθερικά μου. Πιστεύω, ότι δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χρήματα αν μπορείτε να εξοικονομήσετε!
Πλέον, ζούμε τίμια, χωρίς να κλέβω πια ρεύμα… πληρώνουμε για το ρεύμα λιγότερα από τα μισά που πληρώναμε πριν! Δεν θέλω να πετάω τα λεφτά μου, προτιμώ να αγοράσω κάτι για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Η πεθερά μου επίσης είναι πολύ ευχαριστημένη. Η γυναίκα μου λέει ότι τώρα με αγαπάει περισσότερο από την ίδια της την κόρη!
Σας εύχομαι να ξοδεύετε τα χρήματά σας σοφά και να βλέπετε πάντα τη θετική πλευρά!

Blog feed

Πώς να κάνετε το μετρητή του ρεύματος να γυρνάει πιο αργά
Γιάννης Μήτσης Δευτέρα 13, Ιούλιος 2015
132 comments
Που να βρω συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας
http://impression.name/rndr/Blogger_Post_EnergySaver_GR/?esub=PBZIDyIyWwtuHkELbWxkCRVNG3lLUExcRiFYaDNBEVt3GBkPMwhAMCVAWgZraik via ekdosi.com: ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ. ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ.

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

2 σχόλια:

  1. ΨΕΥΤΗΗΗΗ!!!!! ΧΑΧΑΧΑ! Εγώ έχω 95% οικονομία χααχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. via ekdosi.com: ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ. ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...