Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Ανέκδοτο: Η Μαντάμ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΝΤΑΜ 
Ένας παντρεμένος επιχειρηματίας συναντά ένα όμορφο κορίτσι και συμφωνεί να περάσει την νύχτα μαζί της για 200 ευρώ.

Περνά την νύχτα μ’ αυτήν αλλά προτού να φύγει της λέει ότι δεν έχει μετρητά μαζί του, αλλά θα βάλει τον γραμματέα του να γράψει μια επιταγή και να της την ταχυδρομήσει, με ονομασία: Κατά την διαδρομή για το γραφείο μετανιώνει για το ότι έχει κάνει, συνειδητοποιώντας ότι ολόκληρο το γεγονός δεν άξιζε την τιμή. Έτσι βάζει τον γραμματέα του να στείλει μια επιταγή για 100 ευρώ και εσώκλεισε την ακόλουθη δακτυλογραφημένη σημείωση:


Αξιότιμη κυρία,
συνημμένη θα βρείτε μια επιταγή στο ποσό 100 ευρώ για το μίσθωμα του διαμερίσματος σας. Δεν στέλνω το ποσό που συμφωνήθηκε σχετικά με την αρχική μας συμφωνία διότι διαπίστωσα ότι:
α) είχε ενοικιαστεί προηγουμένως!
Β) δεν είχε αρκετή θέρμανση!
Γ) δεν ήταν αρκετό για να με κάνει να νιώσω άνετα, ζεστά, και βολικά!
Και
δ) ήταν πάρα πολύ μεγάλο!

Παραλαμβάνοντας την επιταγή με τη σημείωση το κορίτσι τα επέστρεψε αμέσως με την ακόλουθη σημείωση:

Αξιότιμε κύριε,
Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένετε ένα όμορφο διαμέρισμα να παραμείνει μη κατειλημμένο.
Όσον αφορά στη θερμότητα, υπάρχει άφθονη αρκεί να ξέρετε πως να τη θέσετε σε λειτουργία. Όσον αφορά το μέγεθος, το διαμέρισμα είναι πράγματι κανονικού μεγέθους, αλλά εάν δεν έχετε έπιπλα για να το γεμίσετε, παρακαλώ μην κατηγορείτε την ιδιοκτήτρια.
Στείλετε το μίσθωμα πλήρως ή θα αναγκαστούμε να έρθουμε σε επαφή με την τωρινή ιδιοκτήτρια σας…..


via ekdosi.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...