Τι λουλούδια θα φυτέψετε την άνοιξη;


Τις πρώτες μέρες της άνοιξης θα φυτέψετε λουλούδια που αντέχουν στο κρύο  Μπορεί να βρισκόμαστε στον Απρίλη αλλά τα βράδια έχει ακόμα κρύο, έτσι να έχει έρθει ή ώρα που θα ανανεώσετε τον κήπο ή την βεράντα σας με καινούργια φυτά ή αν τώρα σκοπεύετε να φτιάξετε έναν κήπο, σκεφτείτε ότι τα φυτά σας θα πρέπει να είναι ανθεκτικά.
Τα σκυλάκια και οι πανσέδες προτείνονται ως ιδανικά λουλούδια για τις πρώτες μέρες της άνοιξης ενώ μπορείτε να αγοράσετε ανεπτυγμένα δεντράκια και θάμνους τα οποία θα τα φυτέψετε την ίδια μέρα που τα αγοράσατε ή την επομένη και δεν θα τα αφήσετε μέσα στις γλάστρες τους.ΣκυλάκιαΠανσέδες

Στα τέλη της άνοιξης είναι η κατάλληλη εποχή να φυτέψετε τα λουλούδια που τους αρέσει η ζέστη, όπως είναι οι πετούνιες, τα γεράνια και οι μπιγκόνιες. Έχετε την επιλογή να αγοράσετε έτοιμα φυτά ή να σπείρετε σπόρους αλλά ό,τι κι αν αποφασίσετε θα πρέπει να προσέξετε να συνδυάσετε αρμονικά τα χρώματά τους σε παρτέρια και να να ποτίζετε σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Πετούνιες


Γεράνια


Θυμηθείτε ότι στα σημεία του κήπου ή της βεράντας σας που έχει πολύ ήλιο είναι καλύτερα να τοποθετήσετε τα λουλούδια με έντονα χρώματα και στα σημεία που δεν τα βλέπει ο ήλιος τα φυτά με απαλά χρώματα.

Αν αποφασίσετε να φυτέψετε τα λουλούδια της άνοιξης να είστε βέβαιοι ότι εκείνα θα σας ανταμείψουν με τα χρώματα και τις; μοναδικές μυρωδιές τους!

protothema via ekdosi.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου