Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Ζευγάρι για δέσιμο: Της έκανε φάρσα και τον κόλλησε γυμνό, με κερί σε καρέκλα (Pics+Vids)


Ζευγάρι για δέσιμο: Της έκανε φάρσα και τον κόλλησε γυμνό, με κερί σε καρέκλα (Pics+Vids) \
Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος!


Δείτε τι έκανε μία παμπόνηρη Τσέχα στον σύντροφό της, για να τον εκδικηθεί για φάρσα που της είχε κάνει.
"Ου παίξεις με τη φίλη σου, νομίζοντας ότι μπορείς να της κάνεις φάρσα". Αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας ενός νεαρού ζευγαριού από την Τσεχία.
Κι αυτό γιατί ο νεαρός Erik Meldik που σκέφτηκε να κάνει φάρσα στην κοπέλα του, προσποιούμενος ότι έβαλε τον σκύλο της στο πλυντήριο, το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Η Dominika Petrinova, έγινε τόσο έξαλλη με τον σύντροφό της, που του υποσχέθηκε, να τον εκδικηθεί. Και το έκανε, δένοντάς τον σε μία καρέκλα, γυμνό και πάνω σε ταινίες αποτρίχωσης!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο, το οποίο φυσικά έγινε viral.
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Αυτή είναι η φάρσα του Erik που έκανε την 27χρονη φίλη του, να ξεσπάσει σε κλάματα.   


εν της πήρε πολύ, να οργανώσει το σχέδιό της. Μόνο που η δική της εκδίκηση, τον πόνεσε λίγο παραπάνω. Στην κυριολεξία.
Αφού βγήκε από το μπάνιο, του έβγαλε την πετσέτα και τον έβαλε να καθίσει σε μία καρέκλα, αφήνοντας την φαντασία του να οργιάζει.
Πολύ σύντομα όμως κατάλαβε, ότι η καλή του είχε βάλει στην καρέκλα ταινίες αποτρίχωσης, με αποτέλεσμα για περίπου μισή ώρα, να μην μπορεί να σηκωθεί.
Ήταν η σειρά του να κλαίει και να οδύρεται, καθώς προσπαθούσε να ξεκολλήσει...
Δείτε το πριν...


via ekdosi.com


Και το μετά...

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...