Δεν πίστευε στα μάτια του – Γεωργός τύλιξε σε μπάλα σανού το μεγαλύτερο φίδι.


 
Δεν πίστευε στα μάτια του γεωργός από τη Λάρνακα – Τύλιξε σε μπάλα σανού το μεγαλύτερο φίδι.
Με την άνοδο της θερμοκρασίας τις τελευταίες ημέρες έκαναν την εμφάνιση τους σε αρκετές περιοχές της Κύπρου διαφόρων ειδών ερπετά ανάμεσα τους και φίδια...

Αυτό που είδαμε όμως να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από χθες το απόγευμα μάλλον είναι πρωτόγνωρο θέαμα για τα κυπριακά δεδομένα.
Ένα τεραστίων διαστάσεων φίδι στο χωρίο Αναφωτία της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά την ώρα της εργασίας του στο χωράφι που διατηρεί κάτοικος του χωρίου έδενε τις μπάλες για σανό, ενώ σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι το γεωργικό μηχάνημα έδεσε το φίδι ανάμεσα στην μπάλα. Ο άνθρωπος όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε:  frapedoypoli via ekdosi.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...