2018/04/01

Διασκεδάστε όλη η οικογένεια με τις πασχαλινές προετοιμασίες-Το Πάσχα συνήθως συνδυάζεται με την εποχή της άνοιξης δίνοντας έτσι πολλές ευκαιρίες σε μικρούς και μεγάλους για βόλτες στη φύση και για παιχνίδια. 


-Το Πάσχα είναι μία γιορτή που τα παιδιά την περιμένουν, γιατί είναι γεμάτη από γλυκά, τσουρέκια, λαμπάδες και λιχουδιές. Μπορείτε να ετοιμάσετε κουλουράκια πασχαλινά και ατομικά τσουρέκια για το Πάσχα. 

-Μιλήστε στο παιδί σας για την πασχαλινή λαμπάδα. Το έθιμο θέλει τη λαμπάδα να τη φέρνει η νονά, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα. 

-Εξηγήστε στο παιδί σας ότι η άνοιξη είναι η πιο καρποφόρα περίοδος και ότι αυτή την εποχή γεννιούνται τα περισσότερα ζώα. Αγοράστε βιβλία με ανοιξιάτικα χρώματα και πολλά ζωάκια.  

-Βάψτε όλη η οικογένεια τα πασχαλινά αβγά και θαυμάστε τις δημιουργίες του παιδιού σας. Προμηθευτείτε με μαρκαδόρους και με αυτοκόλλητα και με τη δικής σας επίβλεψη ζητήστε από το παιδί σας να ζωγραφίσει ή να κολλήσει αυτοκόλλητα πάνω στα αβγά που θα τοποθετήσετε πάνω σε ειδικές πασχαλινές αβγοθήκες. 


-Μιλήστε στο παιδί σας για το έθιμο του τσουγκρίσματος των κόκκινων πασχαλινών αβγών που θα το διασκεδάσει παρά πολύ. 

-Φτιάξτε πασχαλινά καλαθάκια και δωρίστε τα στα αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε καλαθάκια και διακοσμήστε τα με πολύχρωμες κορδέλες στα χρώματα της άνοιξης, πασχαλίτσες, κουνελάκια, αβγουλάκια, γεμίστε τα με κουλουράκια που θα φτιάξετε εσείς.


zougla.gr via ekdosi.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου