Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΓΙΑ "ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ... ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΞΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ;

  ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.
ΘΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Υ.Γ. Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι στα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση δεν γίνεται πουθενά αναφορά για πολύτεκνους, άτομα με ειδικές ανάγκες και λοιπές ειδικές κατηγορίες. Μήπως το νομοσχέδιο έχει την ίδια λογική με τα αντίστοιχα νομοσχέδια των προηγούμενων (εξωπραγματικά κριτήρια ώστε να ωφελείται ο ... κανένας;).
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...