ΑΝΕΚΔΟΤΟ... Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι είναι ΠΟUΣΤΗΣ.. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:


 
Ενας χωρικός είχε ένα γάϊδαρο και τον πουλούσε.


Πήγε ένας αγοραστής και τον ρώτησε: Είναι καλός ο γάΙδαρος; μήπως κλωτσάει; μήπως δαγκώνει μήπως..

μήπως; ΟΧΙ ! ΟΧΙ του απαντούσε ο άλλος. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι είναι ΠΟΥΣΤΗΣ! Και εμένα τι με νοιάζει σκέφτηκε ο αγοραστής. Τελικά τον αγόρασε και την άλλη μέρα τον φόρτωσε να πάνε στο χωράφι.¨Οπως τραβούσε το σχοινί ΓΡΑΠ! του ρίχνει μια δαγκωνιά ο γάϊδαρος. Περίεργο λέει ο αγοραστής. Ισως δεν με γνωρίζει ακόμη.
  Την άλλη μέρα έβαλε το γάιδαρο μπροστά και αυτός πήγαινε πίσω του, οπότε σε μια στιγμή ΓΡΑΠ! ο γάϊδαρος του ρίχνει μια κλωτσιά...

Πόνεσε ο αγοραστής και μια και δυό πάει σε αυτόν που τον πούλησε.

ΡΕ ΕΣΥ ! του λέει, μου είπες ότι ο γάϊδαρος ούτε κλωτσάει ούτε δαγκώνει και του εξήγησε τι συνέβη,

ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ο πρώην ιδιοκτήτης, ΑΛΛΑ σου είπα ότι είναι Π Ο Υ.Σ Τ Η Σ !!!

Ε !!! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ! ΑΠΟ ΕΝΑ Π Ο Υ.Σ Τ Η ΟΛΑ !!! μπορεί να τα περιμένεις.


ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΪΔΑΡΟΥ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ... ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!!
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου