Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Top online sites for free photo editing. Κορυφαίες online διευθύνσεις για Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφιών.
Νο. 1: Pixlr


 
Η προσωπική μου πρώτη επιλογή, καθώς εδώ και μερικά χρόνια με έχει εξυπηρετήσει περισσότερο από κάθε άλλη ανάλογη εφαρμογή. Από απλές διορθώσεις/αλλαγές χρωμάτων, μέχρι και πιο περίπλοκες εργασίες, όπως χρήση ειδικών εφέ.

Νο. 2: PicMonkey

 
Μία πολύ εύκολη διαδικτυακή εφαρμογή που σας βοηθάει στην επεξεργασία εικόνων. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, η μία είναι εντελώς ελεύθερη, ενώ η άλλη είναι η έκδοση Pro, η οποία απευθύνετε σε επαγγελματίες και παρέχει υπηρεσίες ανάλογες του Photoshop. Παρόλα αυτά, η απλή έκδοση είναι υπέρ αρκετή, καθώς παρέχει ελεύθερα, αρκετά εργαλεία.


Νο. 3: Splashup


 
Εάν δεν είσαστε αρκετά εξοικειωμένος με το χώρο της επεξεργασίας φωτογραφιών, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Ίσως, η πιο χρηστική, απλή και εύκολη online εφαρμογή για να φτιάξετε τις φωτογραφίες/εικόνες σας.

Νο. 4: Picfull

 
"Αλλαγές με ένα κλικ", είναι το χαρακτηριστικό σλογκαν της υπηρεσίας. Και ίσως είναι αρκετά εύστοχο, καθώς μέσω των "τυποποιημένων" επιλογών που σας παρέχει, μπορείτε να κάνετε βασικές αλλαγές στις φωτογραφίες/εικόνες σας πολύ γρήγορα. Αρκετά εύκολο μενού, και ευχάριστο/ξεκούραστο περιβάλλον.

Νο. 5: Gimp

 
Το Gimp, είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και απευθύνεται σε πεπειραμένους ή νέους και επίδοξους χρήστες που ενδιαφέροντε για επεξεργασία υψηλού επιπέδου. Για περίπου 20 χρόνια, αναβαθμίζεται και βελτιώνετε σε κάθε νέα του έκδοση. Το λογισμικό απαιτεί εξοικείωση, καθώς και αρκετές ικανότητες. Τα αποτελέσματα που προσφέρει είναι εξαιρετικά.

Εάν λοιπόν, έχετε αρκετό χρόνο ή ενδιαφέρεστε για ένα δωρεάν advanced προγραμμα επεξεργασίας εικόνας, το Gimp είναι μια σπουδαία ελεύθερη εφαρμογή.

kikiri-kou.blogspot.com
http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2014/04/5-online.html#.VKL88AI8g
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...