Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Raffaella Modugno TOPLESS THE BALCONY. ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ TOPLES ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.

Other Related Hot Galleries and Photos: • Ο λόγος για την Ραφαέλα Μοντούνιο 27 ετών μοντέλο από την Ιταλία η οποία στέφθηκε Μις Καμπύλη d’Italia Lazio 2011 (Μις καμπύλες Ιταλία).
 • Επίσης έχει δουλέψει για τους: Dolce & Gabbana, Roberto Coin και Prada.Τέλος του 2013 έπαιξε τονκύριο ρόλο στο videoclip ”Timber”του Pitbull.
 • Ήταν εξώφυλλο στο γερμανικό Maxim (2012) και το GQ της Ινδίας το2013.
 • Η καυτή Ιταλίδα μοντέλα ήταν στο Μαϊάμι και απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες της αρέσει να παίρνει πρωινό καφέ στο μπαλκόνι ημίγυμνη στον καθαρό αέρα….  


 • 3

  1

  2

  4

  5

  6


  kikiri-kou.blogspot.com
  laimitomos
   
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
  Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
  All rights reserved by 

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...