Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ. Τι κάνει το Ctrl+F όταν το πατήσουμε στο πληκτρολόγιο; ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ. What does Ctrl + F when pressed on the keyboard?

 ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ


Αν είμαστε σε κάποια ιστοσελίδα και ψάχνουμε κάτι, δυο επιλογές έχουμε…
Η θα χρονοτριβήσουμε, ψάχνοντας 

.   
μια-μια τις σελίδες αυτού του site η θα κάνουμε αναζήτηση (ασχέτως αν αυτή υπάρχει διαθέσιμη η όχι στην ιστοσελίδα)…


Πατώντας όμως, συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και F (Command+F σε MacOSX), στο κάτω μέρος του browser μας, ανοίγει ένα πεδίο αναζητησης.Βάζοντας στο πεδίο του τις λέξεις από αυτό που ψάχνουμε, τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται αυτοματα στη σελιδα, χρωματίζοντας μαλιστα τις συγκεκριμένες λέξεις, ωστε να τις εντοπίσουμε με μια ματιά.
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...